eneskt
Hectopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
- Meslek
- Öğrenci
Herkese merhaba. Uzun zaman boyunca ana sistem olarak Elementary OS kullandım ve çok da memnundum. Huawei marka laptop aldıktan sonra maalesef donanım sorunları ile beraber Elementary'den vazgeçmek zorunda kaldım ve Windows 10 kullanmaya başladım. Fakat Windows'a bir türlü ısınamıyor, en ufak sorunda sürekli tekrardan Linux'a geçmeyi düşünüyordum. Bir süredir forumda bu bölümü yakından takip ediyorum. @GNU or NOT 'un RebornOS hakkındaki yazısını okuduktan sonra @illedelinux'un övgülerinden sonra bir süre RebornOS hakkında araştırma yaptım ve çok hoşuma gitti. Fakat daha önce hiç Arch tabanlı dağıtım kullanmadım.
Bir de bunun üzerine sağda solda bol bol Deepin övgüsü duymaya başladım. Birçok farklı noktada kıyaslama da yaptım fakat işin içinden çıkamadım. Üstüne üstlük artık Ubuntu'nun eski hantallığından eser kalmadığını, bayağı yol katettiğini de birkaç grupta kullanıcılardan duyunca kendime, "Sen bu işin içinden çıkamazsın." dedim ve soluğu burada aldım. Benim ve benden sonra benzer noktada sıkışanlara yardımcı olmak için bu üç dağıtımı kıyaslayabilir ve artı eksilerini paylaşabilir misiniz?
Bir de bunun üzerine sağda solda bol bol Deepin övgüsü duymaya başladım. Birçok farklı noktada kıyaslama da yaptım fakat işin içinden çıkamadım. Üstüne üstlük artık Ubuntu'nun eski hantallığından eser kalmadığını, bayağı yol katettiğini de birkaç grupta kullanıcılardan duyunca kendime, "Sen bu işin içinden çıkamazsın." dedim ve soluğu burada aldım. Benim ve benden sonra benzer noktada sıkışanlara yardımcı olmak için bu üç dağıtımı kıyaslayabilir ve artı eksilerini paylaşabilir misiniz?