Defender Trojan:Win32/Tiggre!rfn virüsü buldu

Hocam bilgisayarda crack bir şey yok ki? Bir tek kardeşim Camtasia indirmiş saglambindir'den crack olarak o var bir de Bandicam video çekmek amaçlı Bandicam'i cracklemiş.

Nihayetinde var mı? Var. Crack diye düşünüyorum.
Malwarebytes forumda böyle bir konu açılmış. Verilenleri uygulayın.

Nihayetinde var mı? Var. Crack diye düşünüyorum.
Malwarebytes forumda böyle bir konu açılmış. Verilenleri uygulayın.

Ya hocam sen bir sil şunu sonra tartışırız eğer tarama bulmasssa elle silin (elle virüs silmeyi severim, ve yardımcı olabilirim )

Hocam şu an siliyorum Camtasia ve Bandicam'ı.

Evet bunu yazacaktım zaten hiç mi bakmadın diyeama sorular üst üste binince bir şey demedim. Ve zaten hiç dokunmamışım cümleye. Alıntı diye.

Hocam okudum ama bir şey anlamadım kendim konu açayım dedim.

Zaten girdiğin site de trojan varsa bir şey indirmene gerek kalmaz.

Hmm anladım hocam. Küçükken hep o siteden indiriyordum tabii internete para yatırılmaya izin yok o zamanlar. Hep trojan bulaşıyordu. Tabii kardeşime dinletemessin :/ iyi bir dayağı hak ediyor şu an.

Hmm anladım hocam. Küçükken hep o siteden indiriyordum tabii internete para yatırılmaya izin yok o zamanlar. Hep trojan bulaşıyordu. Tabii kardeşime dinletemessin :/ iyi bir dayağı hak ediyor şu an.
Dayak mı? Kardeşimin bilgisayarından sadece Malwarebytes ile tarama yaptığımda 400'den fazla zararlı buldum. Fakat kılına bile dokunmadım, sadece güldüm :D.

Dayak mı? Kardeşimin bilgisayarından sadece Malwarebytes ile tarama yaptığımda 400'den fazla zararlı buldum. Fakat kılına bile dokunmadım, sadece güldüm :D.

Hocam korkuyorum aslında bu virüslerden. Yani ya bir şey olursa hep bir paranoyaklık var içimde :D

Hocam çok şükür alacak paramız var ama neden crack kullanırsın ki :D

Technopat Haberler

Geri
Yukarı