Defender virüs olmamasına rağmen var gibi gösteriyor

sogukoralet

Centipat
Daha fazla  
Gördüğünüz gibi. Virüs var gösteriyor ama dosyalarda yok ne yapmam lazım?

1726308007479.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bir de Kaspersky'dan taratın o da bir şey bulacak mı?

Malwarebytes tarattım bir şey çıkmadı hocam ama taratayım yine.

Hocam boşta anormal sıcaklıklar, gerektiğinden fazla RAM kullanımı, işlemci kullanımı fazla ise bilin ki girmiş bir şeyler.

Hocam boşta anormal sıcaklıklar, gerektiğinden fazla RAM kullanımı, işlemci kullanımı fazla ise bilin ki girmiş bir şeyler.

Hocam tarattım bir sorun yok gözüküyor. Dediğiniz olaylarında hiçbiri yok. Büyük ihtimalle buga girmiştir. Taratma çünkü neredeyse birçok antiyle taratmayı yaptım hiçbir sorun çıkmadı.

Hocam tarattım bir sorun yok gözüküyor. Dediğiniz olaylarında hiçbiri yok. Büyük ihtimalle buga girmiştir. Taratma çünkü neredeyse birçok antiyle taratmayı yaptım hiçbir sorun çıkmadı.
Tamam hocam sizin dediğiniz gibi buga girmiştir. İyi Sosyaller ! hocam size çözüm oldu mu?

Mediaget PUP olduğu için virüs diye algılıyor.

Game hack ise büyük ihtimal Cheat Engine'ya da wallhack gibi bir uygulamadan dolayı yazıyor, yanında gelen başka bir virüs gözükmüyor.

Gamehackler oyuna müdahale ediyor, mediaget ise bloatware, reklam yazılımı (Advanced System Care gibi düşünün) olduğu için virüs olarak algılıyor.

Bence Mediaget'i kaldırın, daha iyi alternatifleri var.

Mediaget PUP olduğu için virüs diye algılıyor.

Game hack ise büyük ihtimal Cheat Engine'ya da wallhack gibi bir uygulamadan dolayı yazıyor, yanında gelen başka bir virüs gözükmüyor.

Gamehackler oyuna müdahale ediyor, mediaget ise bloatware, reklam yazılımı (Advanced System Care gibi düşünün) olduğu için virüs olarak algılıyor.

Bence Mediaget'i kaldırın, daha iyi alternatifleri var.

Hocam haklısınız ama işte mediaget PC de yok nasıl algılıyor anlamıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı