Definasyon mu yapılmalı Bulk mı?

Syatix

Kilopat
Arkadaşlar 1.5 ay önce spora başladım. Başladığımda 180 boy 72 kg'dım. Skinny fat vücut tipim var. Şuan 80 kilo olmuşum. Normalde kilo alamayan bir insanım fakat 1 ayda 8 kilo tartıda arttı. Skinny fat olduğum için yağ oranım yüksek. Beslenmeme dikkat ediyorum. Ekmek şeker abur cubur vs. hiç tüketmiyorum buna rağmen 1.5 ayda 8 kilo aldım ve yağ oranım hala yüksek, bel çevresinde yüksek ve hafif göbek var. Sizce ne yapmalıyım?

Not: 1.5 ayda az da olsa kas gelişimi oldu. Göğüsler biraz daha belirgin ve kanat kısmında gelişme var. Fakat t-shirt çıkardığım zaman yağlı duruyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bana kalırsa temiz beslenip kilo almaya devam edin eğer yağ yakmaya kalkarsanız hali hazırda olan kütlenizi de kaybedebilirsiniz. Günlük ihtiyacınızdan 500 kalori fazla ile beslenin ve bunu sağlıklı gıdalar ile yapın sağlam kütle kazandıktan sonra yağ yakarsınız. Şu videoyu izleyin daha iyi anlayacaksınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kilom benim için yeterli fakat dışardan bakınca hiç 80 kilo görünümüyorum. Beslenmemi sağlık besinler ile yapıyorum o konuda sıkıntım yok. Şuanlık kilomu koruyup kas kütlesi kazanmaya çalışacağım daha fazla yağlanmak istemiyorum.

Ben kilomu göstermiyorum malesef. Normalde 80 kg biri iri durur fakat ben zayıf duruyorum. 1.5 ay oldu spora başlayalı 8 kg aldım ama henüz gözle görülür bir hacim kazanamadım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı