Definasyon programı nasıl olmalı?

canarx

Decapat
Merhaba ben 80kg 22 yağ oranında 175 boyundayım ve definasyona giriyorum. Almam gereken kalori 2160 görünüyor. Macrolarımda şu şekilde.
162g protein 80gr yağ 190gr karbonhidrat. Sizce bu ağırlık antrenmanı sonrası 30dk kardiyo yapsam kas kaybı yaşar mıyım?

Son düzenleme:

Bu süreyi 15 dakika yaparsan pek bir zararı dokunmaz veya 30 dakika yapacaksan her idman sonu yapma. Yaptığın haftalık idmanın yarısı kadar yap yine aynı etkiyi yaratır.

Bu süreyi 15 dakika yaparsan pek bir zararı dokunmaz veya 30 dakika yapacaksan her idman sonu yapma. Yaptığın haftalık idmanın yarısı kadar yap yine aynı etkiyi yaratır.

Hocam 5 gün gitmeyi planlıyorum bu 5 günde 3 gün 20dk antrenman sonu yapsam yeterli mi sence bir de makrolar nasıl kas kaybı yaşar mıyım?

Hocam 160 gramı nasıl tamamlıyorsun her gün yediğin şeylerin bir özetini geçebilir misin?

Hocam 160 gramı nasıl tamamlıyorsun her gün yediğin şeylerin bir özetini geçebilir misin?

Sabah.
Kahvaltı 80gr pirinç.
6tane yumurta.
Salatalık.

Öğlen.
40gr pirinç.
150gr tavuk.

Spor 30dk eğimli yürüyüş.

Akşam.
40gr pirinç.
150gr tavuk.
Salata.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…