Değerlendirilmemesi Gereken Boş Zamanım

OnurB

Kilopat
Katılım
5 Şubat 2012
Mesajlar
686
Yer
A, A
Haftada ortalama 8-10 saat gibi boş bir vaktim var. Şimdilik dizi izleyerek dolduruyorum. Ama sonrası için bir şeyler yapmalıyım. Normalde LoL oynardım ama bırakmak istiyorum. Sürekli ban yiyorum.
Onun yerine sizce ne yapmalıyım. Yani değerlendirilmemesi gereken boş zaman derken bazı boş vakitlerimde yazı yazıyorum kitap okuyorum ama bunda ise boş gereksiz şeylere harcayarak keyif çatmak istiyorum.
Sizce hangi oyunun multıplayerine başlamalıyım ?
Battlefield 3 demeyin bana bu arada. :)
Neyi önerirsiniz yada siz ne yapıyorsunuz.
Fazla bütçe ayırmak istemiyorum çünkü param kısıtlı ne yazık ki. :D
Öyle git PS3 Al ardından GTA 5 al falan olmaz. :)
Fazla açılmadan ne yapmalıyım. Zaten LoL'e 1 ayda 100 TL yatırdım.
Bu sefer bu kadar para harcamamayı düşünüyorum her ay 100 TL fazla.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İlla oyun şart mı? Film dene bir icat var, izlenmesi gereken bu hayatta birçok film. Günlerce, aylarca izlesen bitmez...
 
Eğer programlama vs. gibi parçalardan bir bütün oluşturan şeylerle ilgilenirsen vakit inanılmaz derecede eğlenceli ve hızlı geçecek. Şahsen ben boş zamanlarımda ya programlama işleriyle ya da maketle uğraşıyorum. Uçak ya da gemi maketi yapmanın zevkini hiç bir oyun veremez diye düşünüyorum. :)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı