Değişik Duygular İçerisindeyim

Burak Koçoğlu

Kilopat
Katılım
3 Mayıs 2014
Mesajlar
306
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bilmiyorum belki büyüdüğüm için ama son 1 hatta 2 aydan beri değişik duygular içerisindeyim. Hiçbir bir şey yapasım gelmiyor. Canım istemsizce sıkılıyor. Bisiklet sürüyorum, dolaşıyorum felan ama pek işe yaramıyor. Şimdiden söylim de kimseye aşık değilim beyler. Hatta doğru düzgün arkadaşım yok. Evde zaten tek erkek ve son çocuk benim. Şöyle kafa dağıtacak öneriniz var mı?
 
Bende öyleyim. Sabaha karşı yatıp akşama karşı uyanıyorum. Günümün uyumak dışında kalan kısmı PC başında geçiyor. Yani %49 PC, %49 uyku kalan %2'lik kısım yemek, lavabo vs. Oyunun en eğelenceli yerinde canım sıkılmaya başlıyor, bende öneri bekliyorum.
 
Biraz daha değişik bir tavsiye istiyorsun sanırım. Hobi olarak yabancı dillere bir el atabilirsin. Duolingo denen siteden ben zamanında çok faydalanmıştım, tavsiye ederim. Bu arada Voscreen diye bir site de var. Filmlerden, şarkılardan kısa kısa kesitlerle İngilizce öğretmeyi hedefliyor, ben buradan da faydalanmıştım. Ayrıca bilim kitapları okuyabilirsin, tarzım değil falan diyorsan Carl Sagan, Richard Dawkins gibi kişiler seni heyecanlandırabilir, onları oku. Dijital mecralardaki değişik köşeler de ilgi çekici olabilir, aşağıya bağlantılar bırakacağım. Ayrıca şimdi can sıkıntımı giderecek bir şeyler ver diyorsan :) özgür yazılım, GNU gibi konular benim ilgimi çekiyor o konulara da el atabilirsin. Bu konuda bir konu açtım en aşağıya bağlantı bırakacağım.
Bağlantılar:
Yalansavar
Dünya Halleri - Gözden Kaçanlar Rehberi
Nixie Pixel
get GNU | Özgür yazılım, özgür toplum...
Voscreen - life itself
Açık Bilim
The Documentary Network
Şahane bir belgesel kanalı, şiddetle tavsiye ederim.
The GNU Operating System and the Free Software Movement
Yazılım Özgürlüğü Günü Yaklaşıyor, Peki Nedir Özgür Yazılım?
 
Ergenliğe tam bir giriş yapıyorsun, sonraki senelerin böyle geçsin istemiyorsun kendine sağlam hobiler ve arkadaşlar edin. Bilgisayar iyidir, kitaplar daha iyidir ama tek başına hiçbir şeyi çözmez bunlar.
 
Bence arkadaşınız olmadığından. Yani bunları bize anlatmak yerine bizden önce arkadaşınıza söylemeniz gerekirdi.
Haklısın gerçekten. Malasef iyice dertleşecek arkadaşım yok. Birde ufak şeyleri kafama takıyorum. Bu da bir problemli huyum. Her zaman hayatta arkadaşlarımız olmucak ya. Yanlız da kalıcağız.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı