Deji ve TTEC Performans Batarya Nedir ?

Dragonborn

Megapat
Katılım
31 Temmuz 2015
Mesajlar
411
Çözümler
5
Merhaba arkadaşlar. İlk çıktığı günden beri S3 Mini telefonu kullanıyorum. Yıllar geçmesine rağmen hala işimi görüyor ve memnunum geçen sene bataryası ölmüştü ve Samsung batarya aldım. Şu aralar yine bitmeye başladı, hafiften şişme bile oldu. Yeni telefon almak istemediğim için tekrar batarya alacağım ancak performans batarya denilen şeyler ile karşılaştım. Bunları deneyen var mı ? Gerçekten kaliteli ve güvenli midir ? Kullananlardan yorumlarını bekliyorum.



231007021_tn120_0.jpg
FHDF.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha önce ucuz ve lazım diye ofise bir sepet TTEC şarj cihazı almıştım, malzeme kalitesi standart ancak düşük amper sebebiyle pek memnun kalmadım. Ufak ufak herkes kendi hızlı şarj cihazlarına geçiş yaptı. Kalanlar ancak pasif şarj için, yani acil olmayan cihazların şarja takılı durmasında kenarda kullanılıyor.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı