Dell 5110n Chameleon ile boot edemiyorum

ersoy58

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Dell Inspiron 5110N dizüstü bilgisayara Mevcut kullanmakta olduğum
Windows 7 yanına birde bilgisayarın UEFI desteği olmadığı için Chameleon Bootloader ile Mavericks kurdum,
kurulum sonrası HWSensors ile FakeSMC ve Chameleon Bootloader bahsedildiği gibi kurdum fakat ne açılışta nede bios ayarlarında Chameleon ile başlat seçeneğini göremediğim için Mac'i açmak için her seferinden USB ile boot etmem gerekiyor. Çözüm için Chameleon farklı olarak Chimera-4.0.1 kurdum fakat yine olmadı.
Sistem Gereksinimlerim
  • i3-2310m ( Intel HD Graphic 3000 , 2.10 GHZ , 3mb cache )
  • 8gb Samsung bellek ( 4+4 çift modül , DDR3 , 1066 MHZ )
  • İntel 512Mb HD 3000 Grafik kartı
  • Nvidia Gforce 525m ( 1024 MB , 128bit , GDDR3 , DX11 destekli)

denedim fakat olmadı F12 Bios açılış seçeneklerine clover gelmiyor boot için yine USB den yapıyorum.. Bios versiyonu güncel A11 standart bioslar için başka bir bootloader yok mu?

denedim fakat olmadı F12 Bios açılış seçeneklerine clover gelmiyor boot için yine USB den yapıyorum.. Bios versiyonu güncel A11 standart bioslar için başka bir bootloader yok mu?

Selam,

HDD icinde "extra " klasörü varmı? Var ise icinde "org.chameleon.boot.plist adında bir dosya varmi? Bu soruların cevaplarına gore, bir çözüm üretebiliriz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı