Dell Alienware AW2725D 2K OLED monitör alınır mı?

Hocam ben pek çok konunuza baktım. Yerli yabancı forumlarda gezdim ve sonunda OLED almamaya karar verdim. Sıkıntılı çıkma ihtimalini geçtim henüz yeni yeni filizlenen bir teknoloji ve ürünler maalesef uzun ömürlü değil. Yanma başta olmak üzere OLED'in problemleri çözülene kadar 2-3 yıl IPS'den devam edeceğim. https://www.sinerji.gen.tr/philips-...t-adaptive-sync-ips-2k-gaming-monitor-p-56266 Bunu alıp geçeceğim. Şu anki 2K monitörümü de yan monitör yapacağım. Hayırlısı diyelim.
Edge lit IPS devri bitti.

Teşekkürler hocam bu konunuza ve monitöre detaylı bakayım

Hocam ben pek çok konunuza baktım. Yerli yabancı forumlarda gezdim ve sonunda OLED almamaya karar verdim. Sıkıntılı çıkma ihtimalini geçtim henüz yeni yeni filizlenen bir teknoloji ve ürünler maalesef uzun ömürlü değil. Yanma başta olmak üzere OLED'in problemleri çözülene kadar 2-3 yıl IPS'den devam edeceğim. https://www.sinerji.gen.tr/philips-...t-adaptive-sync-ips-2k-gaming-monitor-p-56266 bunu alıp geçeceğim. Şu anki 2K monitörümü de yan monitör yapacağım. Hayırlısı diyelim.

Şu an yapılan muhabbetle alakasız bir yorum oldu ama konuyu açan kişi olarak son kararımı yazmak istedim. Her şey için teşekkürler.

Hocam bende şu an kı kararımı sorun olmayacagından dolayı Samsung G5 OLED'den yana kullanacagım inşallah pişman olacagım monıtor olmaz.

Hocam bu AOC monıtorden daha ıyı renk falan yakalarım degıl mı G5 ıle?

3 yıl yanma garantisi verdikten sonra problem olsa dahi çözeceksiniz hocam. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden.

Eyvallah hocam vallahi tamamen olayı ne bılmıyorum ama bu sımdıden guven verdı ve zaten cogu kısı eskıden oldugunu soyluyor boyle problemlerın zaten 3 5 sene ıcerısınde oluyormus boyle seyler.

1772135407895.png

Hocam bu AOC monıtorden daha ıyı renk falan yakalarım degıl mı G5 ıle?

Eyvallah hocam vallahi tamamen olayı ne bılmıyorum ama bu sımdıden guven verdı ve zaten cogu kısı eskıden oldugunu soyluyor boyle problemlerın zaten 3 5 sene ıcerısınde oluyormus boyle seyler.

Eki Görüntüle 2667053

G5 qd-OLED dostum, IPS-VA monitörler qd-OLED'in kulvarında değil. Bütçesi olmayanın alacağı en mantıklı ürün konuda paylaştığım AOC.

G5 qd-OLED dostum, IPS-VA monitörler qd-OLED'in kulvarında değil. Bütçesi olmayanın alacağı en mantıklı ürün konuda paylaştığım AOC.

Anladım hocam tekrar teşekkürler taksıt olayı 20k da 9 taksıt seklınde ayarladım yarın sipariş edecegım yuksek ıhtımal o yuzden problem olacagını sanmıyorum sızın fıkrınız de aynı yonde sanırım? H. O alırım şimdiden.

Anladım hocam tekrar teşekkürler taksıt olayı 20k da 9 taksıt seklınde ayarladım yarın sipariş edecegım yuksek ıhtımal o yuzden problem olacagını sanmıyorum sızın fıkrınız de aynı yonde sanırım? H. O alırım şimdiden.
5060 ti sistemin var ve durumum pek iyi değil diyorsun, Q27G42XNE modelini çok hızlı geçtin. Bence bir onu tekrar gözden geçir, ondan sonra kararını verirsin. 2015 de takılı kalma, TV'lerin %90'ı VA panel kullanıyor.
Edge Lit IPS daha iyiymiş gibi bir algıya kapılmamalısın, o eskidendi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Q27G42XNE modelinden görüntüler:

Ghosting sorunu çözüldü, renkler canlı, siyahlar iyi, kontrast oranı yüksek, IPS glow sorunu yok daha ne olsun? Durumun iyi değilse bu modeli değerlendir, pişman olmazsın.

Desktop Screenshot 2026.02.26 - 23.28.08.24.png
Desktop Screenshot 2026.02.26 - 23.28.23.15.png

5060 Ti sistemin var ve durumum pek iyi değil diyorsun, Q27G42XNE modelini çok hızlı geçtin. Bence bir onu tekrar gözden geçir, ondan sonra kararını verirsin. 2015 de takılı kalma, TV'lerin %90'ı VA panel kullanıyor.
Edge Lit IPS daha iyiymiş gibi bir algıya kapılmamalısın, o eskidendi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Q27G42XNE modelinden görüntüler:

Ghosting sorunu çözüldü, renkler canlı, siyahlar iyi, kontrast oranı yüksek, IPS glow sorunu yok daha ne olsun? Durumun iyi değilse bu modeli değerlendir, pişman olmazsın.

Eki Görüntüle 2667088Eki Görüntüle 2667089

Güzel duruyor hocam ancak pivot olmaması çok büyük eksiklik benim için. TR'de diğer modelin satışının olmaması saçmalık. Ne diyelim yapacak bir şey yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı