Çok iyiymiş aldığınız değerler, fakat Game Shift ile yine de aynı değerlerde kalmanız şaşırtıcı. Benim problemim ise gitti, İngilizceye aldıktan sonra Alienware programı çok düzgün bir şekilde çalışmaya başladı, oradan da her şeyi halledebiliyorum zaten. Ayrıca Alienware programı düzgün çalışmaya başladığı için F9'a bastığımda da ''G-Mode Enabled'' diyor, fan hızını kontrol ettiğimde de %100'e çıkıyor. Sorunum çözüldü, tek yapılması gereken Windows'u İngilizceye almakmış. Teşekkür ederim tekrardan. Yalnız klavyenin rengini değiştiremiyormuşuz sanırsam, o biraz hayal kırıklığı oldu. İnternetten gördüğüm kadarıyla FX kısmına basıp klavyenin rengini değiştiriyorlar fakat Alienware Command Center'de bu kısım yok, sebebi de cihazın FX desteğinin olmaması. Programa girerken bunun uyarısını veriyor zaten.
Bu arada Game Shiftle tekrar denedim Shadow Warrior 2'yi, %100 fan hızıyla işlemci 84-87 arası gidip geldi, hiç 90'a çıkmadı. Dalgalanmalar maksimum 87'yi buldu, stabil 85'de çalıştı diyebilirim. Yani, Thermal Profiles kısmından ''Cool'' seçeneğine alınca da böyle oluyordu, Game Shift ile en azından 80'e falan düşer demiştim. Neyse, en azından Game Shift ile FPS kaybı yaşamıyorum Cool profilinde olduğu gibi. Ekran kartı ise 65-69 derece arası gidip geldi. Game Shift'i kapattığımda 85-95 arası çalıştı işlemci. 90 stabil diyebilirim. Oyundan oyuna değişiklik gösteriyor sanırsam. Shadow Warrior 2'yi kötü mü optimize etmişler, işlemciye ekstra bir yük mü bindiriyor anlamadım. Her neyse, ben de Cyberpunk 2077'yi deneyeceğim en yakın zamanda. Umarım benim değerlerim de sizinki gibi olur. Tekrardan çok teşekkürler.