Dell G2422HS monitörde metinler silik ve net değil

Kutu şart. Büyük bir hata yapmışsınız. Evde yıllardır duran kutulu ürünlerim var. Bu kutu olayı hem garanti hem ikinci elde satarken lazım oluyor. Düşüncesizce davranmışsınız.
Dell ürünü değiştirmek istediği zaman yine senden kutulu alıyor ürünü ve kutun yok. Ayağına sıkmışsın. Zor bir konu.
Kutuyu koyacak yere karar vermemiştim kutu büyük ve yer kapladığı için ailem bana sormadan atmış dışarı çıktım geldiğimde yoktu. Fakat uyarmamam benim hatam haklısınız. Yapacak bir şey yok maalesef. Dell'in insafına kaldım gibi gözüküyor.

@Saint Lucia Hal böyle olunca başka ihtimalleri düşünmeye başladım. Ekran kartı ile Dell'in paneli bir şekilde problem yaratıp bu şekilde görüntü almama sebep oluyor olabilir mi?

Son düzenleme:
Kutuyu koyacak yere karar vermemiştim kutu büyük ve yer kapladığı için ailem bana sormadan atmış dışarı çıktım geldiğimde yoktu. Fakat uyarmamam benim hatam haklısınız. Yapacak bir şey yok maalesef. Dell'in insafına kaldım gibi gözüküyor.

@Saint Lucia Hal böyle olunca başka ihtimalleri düşünmeye başladım. Ekran kartı ile Dell'in paneli bir şekilde problem yaratıp bu şekilde görüntü almama sebep oluyor olabilir mi?
Belki bir umut 2.el de kutusunu bulabilirsiniz. Araştırın bence.

Ekran kartı ile Dell'in paneli bir şekilde problem yaratıp bu şekilde görüntü almama sebep oluyor olabilir mi?

Hiç duymadım böyle bir şey. Olsa olsa ekran kartında sorun vardır. Ya yazılımsal ya donanımsaldır. Bunun için farklı bir monitör bağlamak gerekir sisteme.

Merhaba aynı pixel sorunu bende de vardı.

Kutu gittiyse iade veya değişim şansınız yok hocam, geçmiş olsun bu yüzden ben tüm ürünlerimin kutusunu saklıyorum hem bu sebepten hem de koleksiyon :D buyurun ayarlarım:

Bu arkadaşın preset modunu standart yapınca düzeldi FPS moduna almıştım ve çok pixelli gözüküyordu seninkisi gibi.

Dell ile herhangi bir garanti sürecine başlamış mıydınız?

Hayır daha bugün elime geçti FPS oyuncusu olduğum için ayarlarda gezerken FPS modunda kalsın sürekli dedim sonra Chrome falan girince yazıların piksel piksel olduğunu fark ettim sizin konuya denk gelince arkadaşın ayarından görüp standarta çekeyim dedim düzeldi.

@Natsu Umarım sizdede işe yaramıştır.
Sizin ayarları referans alarak ve NVIDIA denetim masasını biraz kurcalayarak güzel bir ayar yakaladım. Çok çok az belli oluyor artık fakat onu da @Saint Lucia hocamın dediği gibi metin netliğinin çok iyi olmamasına veriyorum. Dell olumlu dönerse değişim isteyeceğim yine de.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı