Dell G2422HS nasıl?

Bütçe
4000

ahmoid

Kilopat
Katılım
18 Şubat 2017
Mesajlar
57
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Ryzen 5 2600, RX570, 16GB
Cinsiyet
Erkek
Selam, Dell G2422HS monitörü almayı düşünüyorum. Kullanan var ise önerir misiniz? Ve sizce fiyatı yılbaşı vs. için düşer mi?
 
Forumda kullanan çok kişi var. Üstüne açılan onlarca konu da mevcut. Hepsini okuyup fikir sahibi olabilirsin.
Kendi yorumumu zaten bilen biliyor. Alınır dediğim monitör.
Bende bu monitor ile ViewSonic XG2405 arasinda kalmistim. Sizce hangisi daha mantikli ? Suan ikisinin de fiyati ayni. Daha once Dell urunleri kullandim. Servisinden memnun kaldim. Viewsonic hic kullanmadim.
 
Bende bu monitor ile ViewSonic XG2405 arasinda kalmistim. Sizce hangisi daha mantikli? Şu an ikisinin de fiyati ayni. Daha once Dell urunleri kullandim. Servisinden memnun kaldim. ViewSonic hiç kullanmadim.

Hocam Dell tarafından üzülen çok kişi tanımadım. Şu monitör belki yurt dışında talep görmüyordur fakat ülkemizde fiyat ve kalite açısından uygun. Kullanıcılar tarafından olumsuz çok az eleştiri almış bir monitör. ViewSonic kötü diyemem fakat tercihim Dell olurdu.
 
Hocam Dell tarafından üzülen çok kişi tanımadım. Şu monitör belki yurt dışında talep görmüyordur fakat ülkemizde fiyat ve kalite açısından uygun. Kullanıcılar tarafından olumsuz çok az eleştiri almış bir monitör. ViewSonic kötü diyemem fakat tercihim Dell olurdu.
Tesekkur ederim daha once Dell P2419H modelini kullandim. Renkleri hosuma gidiyordu. Gozumu hic rahatsiz etmiyordu. Ayni zamanda Dell laptop kullandim. Mentesesi kirildi laptobu acip kendim tamir etmeme ragmen gelip yenisi ile degistirdirler herseyini. Servis anlaminda cok memnunum. Bu monitorde de 3 yil yerinde servis imkani sunmus. ViewSonic 3 tane inceleme imkanim oldu. Ancak hepsinde fazla ips glow var. Sanki cercevelerinde bir sorun var. Cok sikayet edeni gormedim ama incelediklerimde hep bu sorun vardi. IPS panellerde illa ki olacak ama bu gorduklerimde asiri idi. Muhtemelen tercihimi Dell tarafinda kullanacagim sifir olarak alirsam. Birde bugun AOC eski Panda panel olan 24g2u modelini gordum kullanilmamis sifir gibi idi fiyati uygun du o model hakkinda goruslerinizi paylasirsaniz sevinirim. Boe panel olani degil. Ilk cikan versiyonu Panda panel olani.
 
Teşekkür ederim daha once Dell P2419H modelini kullandim. Renkleri hosuma gidiyordu. Gozumu hiç rahatsiz etmiyordu. Ayni zamanda Dell laptop kullandim. Mentesesi kirildi laptopu acip kendim tamir etmeme ragmen gelip yenisi ile degistirdirler her şeyini. Servis anlaminda cok memnunum. Bu monitorde de 3 yil yerinde servis imkani sunmus. ViewSonic 3 tane inceleme imkanim oldu. Ancak hepsinde fazla IPS glow var. Sanki cercevelerinde bir sorun var. Cok sikayet edeni gormedim ama incelediklerimde hep bu sorun vardi. IPS panellerde illaki olacak ama bu gorduklerimde aşırı idi. Muhtemelen tercihimi Dell tarafinda kullanacagim sifir olarak alirsam. Bir de bugün AOC eski Panda panel olan 24G2U modelini gordum kullanilmamis sifir gibi idi fiyati uygun du o model hakkinda goruslerinizi paylasirsaniz sevinirim. Boe panel olani degil. Ilk cikan versiyonu Panda panel olani.

IPS Glow aslında hemen hemen her IPS'te var. Bazılarında az oluyor bazılarında çok. Bunun için inceleme izlemek lazım. Siyahlarda kötü renk verdiği için yüksek parlaklıkta ve arka aydınlatmanın gücünden dolayı ışık sızması oluyor. Kaliteli siyahları olan IPS almak lazım.

AOC panda panel mevzusuna gelirsek. Panda bir panel üreticisi ve kötü paneller üretmiyorlar. Kötüleyemem bu yüzden. Modele bakmak lazım panelden çok. 24G2U kötü bir monitör değil. 1-2 sene kadar önce renk kalitesinden dolayı çok sattı. Hatta F/P bandına oturduğu günler gördüm. Şu an önermem. Ucuza bulunursa değerlendirilir.
 
Aslında indirim bekleyecektim fakat günümüzde ne olacağı belli olmuyor. Az önce siparişi verdim. @Saint Lucia diğer konularda da yorumlarınızı okumuştum, teşekkürler.
 

Geri
Yukarı