İnceleme Dell G2524H monitör

Hocam şimdi bu monitörün ayağında ve kutusunda G-Sync yazıyor ama denetim masasında yok diyor nasıl oluyor bu.

Çok teşekkür ederim hocam emeğiniz için, 4070Ti hakkında ne düşünüyorsunuz? 280Hz açık tutulmalı mı bu kart ile?

@Uton Evet, RTX 4070Ti oldukça güçlü ve 1080p çözünürlükte işlemcinize de bağlı olarak 300 ve üstü FPS değerleri alabilirsiniz. Bu yüzden 280 Hz'i açık tutabilirsiniz.

@Fuki Yazılımsal olarak desteği var diye biliyorum. Oyun içi menülerde kontrol edin. Nvidia ekran kartına sahip olamadığım net bir şey söyleyemeyeceğim ancak G-Sync'i her oyunda açmak zorunda değilsiniz. Ekranda zaten yırtılma olamayacak kadar hızlı paneli var.

Arkadaşımla beraber aldık NVIDIA Denetim Masası'na baktığımda onda G-Sync var gözüküyor bende yok gözüküyor.

Arkadaşımla beraber aldık NVIDIA Denetim Masası'na baktığımda onda G-Sync var gözüküyor bende yok gözüküyor.
Geç cevap verdiğim için kusura bakmayın. Ekran kartımı yeni değiştirdim. Display Port 1.4 kablosu mu kullanıyordunuz?

Kendi içinden çıkan DP kabolsunu kullanıyorum.
Sizin ekran kartınız nedir? Monitörü fabrika ayarlarına sıfırlamayı denediniz mi? Bende sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Hatta otomatik olarak etkinleşti.

Sizin ekran kartınız nedir? Monitörü fabrika ayarlarına sıfırlamayı denediniz mi? Bende sorunsuz bir şekilde çalışıyor. Hatta otomatik olarak etkinleşti.

RTX 2060 fabrika ayarlarına ilk başta çevirmiştim olmamıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…