Elektronik Dell G2724D 27 inç 165Hz 1ms 2K QHD Adaptive Sync Fast IPS Gaming Monitör 7.699 TL

N11 ilanında firma hakkında yorumları okuyunca ben bir soğudum🙂. MSI G274QPF E2 yakın zaman önce Amazon'da 8169 TL'ye düştü. Takip edilebilir. Lenovo Legion R27QE de Hepsiburada'da 7499 TL. Ona da bakılabilir(7799 TL idi. Çok düşmedi. Belki biraz daha düşer).

Kafayı yersin ya. Aldıktan 2 hafta sonra beleş fiyata dağıtıyorlar monitörü. 14 günlük iade şansım da doldu. Acaba ölü pikselli iade ürünlerini falan mı dağıtıyorlar. Yurt dışında bile bu fiyatlar çok zor çünkü. Ya da bu fiyatlardan kâr ettiklerine göre şimdiye kadar milleti kazıklamışlar o zaman.

Neyse benim başım yandı da alacak arkadaşlara hayırlı olsun şimdiden. Bu fiyata bu kalitede monitör zor bulursunuz.

RTINGS'in aylardır en iyi monitörler listesinin uygun fiyat kategorisinden eksik olmuyor bu ürün.

Bu monitor ile ilgili ilk ciktiginda en iyi incelemeler icin iyi panel ondan sonra ise paneli daha dandik bir panelle degistirdikleri yonunde kullanici yorumlari var. Yine de alinir mi ?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı