Dell G2724D vs MSI G274QPF-QD vs Philips Evnia 27M1N5500ZA/00

Aktif olarak msi modelini kullanıyorum hdr ı açmazsan 300 nitlerde parlaklığı oluyor, hdr açarsan 400 lere çıkıyor.

Merhaba arkadaşlar bu 3 monitör arasından ikisini kullandım ve 1'ini kullanmaya devam ediyorum ancak ölü piksel mevcut olduğu için iade edebilirim.
MSI G274QPF-QD -> bu monitörü 2 gün kullandım bana aşırı karanlık geldi ayrıca 5 10 dk monitörün ayarlarını yaparken aşırı ısındığını hissettim ve hissedilir derecede ışık süzmesi mevcuttu 1 adet ölü pikselli geldi ekranın ortasına yakın olduğu için iade ettim.
Philips evnia 27M1N5500ZA/00 -> bu monitörü halen daha kullanıyorum 2 gün oldu ve MSI gibi karanlık değil ışık süzmesi yok denecek kadar az ısınma vs yok nano IPS renkleri gayet canlı bayağı hoşuma gitti ama 1 adet ölü pikseli mevcut üst çıtadan 1 cm aşağıda çok gözüme batmıyor.
Kullandığım 2 monitörde de 1.07milyar renk mevcut Dell 16.7milyon sizce Philips'i iadeye yollayıp Dell alınır mı? Yoksa kullanmaya devam etmeli miyim?

Keşke yan yana fotoğraflarını çekip paylaşsaydınız daha iyi anlayabilirdik.

Monitörleri aynı anda satın alıp denemedim maalesef önce MSI aldım hoşuma gitmedi ve ölü pikseli vardı iade ettim sonrasında Philips aldım şu an memnunum bir sıkıtnı yok 1 adet ölü pikseli mevcut.

Hocam Philips'le devam ediyor musunz, HDR konusunda nasıl, ışık sızması çok az demişsiniz bu iyi

Hocam Philips'le devam ediyor musunz, HDR konusunda nasıl, ışık sızması çok az demişsiniz bu iyi.

Hocam ışık süzmesi bildiğim kadarıyla şans işi bende hiç yok denecek kadar az MSI da bayağı belirgindi HDR konusuna değinecek olursak kendim genelde HDR kullanmıyorum çok aşinasıda değilim iyi mi kötümü konusunda yorum yapamayacağım ama monitörden genel olarak memnunum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı