Dell G2724D vs MSI G274QPF-QD

Bütçe
10.000

Krose

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba 2K 165Hz 27inç 8.000 - 10.000 TL civarlarında bir monitör arıyorum. Aşağıdaki monitörler güzele benziyor fakat kararsız kaldım.

Dell G2724D​

MSI G274QPF-QD

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben bu monitörler + Gigabyte M27Q arasında kararsız kalmıştım. MSI zaten satıcı olarak güvenilir satıcılar olmadığı için MSI modelini bu yüzden eledim ve Gigabyte DELL kaldı. 2 Hafta kadar araştırmalarım sonucunda herkes DELL markasını önerdi ve DELL satın aldım şu an kargoda kendileri.

Ben bu monitörler + Gigabyte M27Q arasında kararsız kalmıştım. MSI zaten satıcı olarak güvenilir satıcılar olmadığı için MSI modelini bu yüzden eledim ve Gigabyte DELL kaldı. 2 Hafta kadar araştırmalarım sonucunda herkes DELL markasını önerdi ve DELL satın aldım şu an kargoda kendileri.
Hangi satıcıdan ve kaça aldınız? Hayırlı olsun.

MSI şu an genel olarak stoklarda bulunmuyor. PTT'de ki satıcıdan alınması konusunda pek olumlu düşünmüyorum. Bu yüzden Dell'in alınması konusunda daha baskın düşüncedeyim.
Hocam sizin yorumlarınız çok kıymetli. Foruma katkılarınız için teşekkür ederim. 2 Haftadır arayış içerisindeydim ve DELL satın aldım. Hatta sizin rehberinizi inceledim fakat rehberinizde DELL G2724D önermemişsiniz onun yerine M27Q önermişsiniz ama konularda DELL öneriyorsunuz. Sebebi nedir acaba ?

Hocam sizin yorumlarınız çok kıymetli. Foruma katkılarınız için teşekkür ederim. 2 Haftadır arayış içerisindeydim ve Dell satın aldım. Hatta sizin rehberinizi inceledim fakat rehberinizde Dell G2724D önermemişsiniz onun yerine M27Q önermişsiniz ama konularda Dell öneriyorsunuz. Sebebi nedir acaba?

Teşekkür ediyorum güzel düşüncen için. Fakat önermediğim konu olmuş olamaz. Dell'i bu foruma sokan kişi zaten benim. O konuyu atar mısın rica etsem. Başka bir şey konuşuluyor olabilir. Merak ettim.
Dell'i önerme sebebim ise Dell G2724D Review incelemesinin başarılı olması.

Stoklar tekrar güncellenirse yukarıdaki üç model arasında hangisini önerirsiniz peki?

MSI teknik olarak başı çeker. Ardından Dell gelir, ardından Gigabyte M27Q değil G27Q önerim olur. M27Q'nun piksel dizilimi BGR formatında. Metinlerin dizilimi bozuk ve çarpık olabiliyor. RGB dizilimli olan G27Q önerimdir. Tabii en son tercih.
Fakat belirteyim MSI-QD için forumda ikiye bölünmüşlük var. Bir kısım çok memnunken bir kısım memnun olmadı.

Teşekkür ediyorum güzel düşüncen için. Fakat önermediğim konu olmuş olamaz. Dell'i bu foruma sokan kişi zaten benim. O konuyu atar mısın rica etsem. Başka bir şey konuşuluyor olabilir. Merak ettim.
Dell'i önerme sebebim ise Dell G2724D Review incelemesinin başarılı olması.

MSI teknik olarak başı çeker. Ardından Dell gelir, ardından Gigabyte M27Q değil G27Q önerim olur. M27Q'nun piksel dizilimi BGR formatında. Metinlerin dizilimi bozuk ve çarpık olabiliyor. RGB dizilimli olan G27Q önerimdir. Tabii en son tercih.
Fakat belirteyim MSI-QD için forumda ikiye bölünmüşlük var. Bir kısım çok memnunken bir kısım memnun olmadı.
bu konunun sahibi siz sanıyordum hocam kusura bakmayın. sizin değilmiş. bu rehberi baz almıştım araştırmalarımda.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı