Evet sağ solda var dediğiniz, üstlerde fotoğraf atmıştım.
HDR400 ben bir fark göremedim, kullanmıyorum. HDR400'den bir şey beklememek lazım. Işık sızması değil arkadaşın belirttiği gibi IPS glow var ama rahatsız etmiyor. Renk olarak ben monitörden çok memnunum. Küçük bir sarımtıraklık var. Kullandığım Notebook markası da Dell onda da var bu, o yüzden de garip gelmemiş olabilir bana. Renkler oyunlarda gerçekten tatmin ediyor. Parlaklık da yeterli. RDR2 oynamamışım ben

Şu an cihazım güçlü olmadığından 1080p kullanmama rağmen memnunum. Ergonomisi de iyi. Sağ sol, yukarı aşağı kolay. Sallanma da yok. OSD ayarları kolay. Monitörün benim için iki eksisi var. Birisi USB hub olmayışı. Oyuncu monitörlerde pek olmuyor zaten. İkincisi de küçük de olsa hoparlör olabilirdi ama sorun değil, alınabilir. Bunlar da eksi değil kişisel beklentiler diyelim.
Alienware modelini ise bilmiyorum. Fiyat farkına değer mi derseniz panel aynı panel sanırım. Renk olarak yakın bir performans vereceği kanısındayım. Malzeme kalitesi olarak ise daha iyidir. Ama kullandığım monitörün malzemesinden de memnunum.