Dell G2724D vs MSI G274QPF-QD

Bütçe
10.000
Evet hocam birebir aynı bana bu sorun gibi geliyor işte. Dell ile iletişime geçtim onlar da standart olduğunu herhangi bir teknik sorun olarak kabul edemeyeceklerini söyledi. Bir şekilde iadesini sağlarım ama monitörü genel olarak çok beğendim MSI, ASUS gibi markalardan çok daha iyi kalite olarak. En ufak bir göz yorması ghosting vs yok. Pikseller dibine girince bile belli olmuyor.

Benim kendi renk ayarlarım bu şekilde. Game 1 profilini bu şekilde düzenledim. Biraz da NVIDIA Denetim Masası'ndan doygunluk verdim.

Teşekkürler deneyeceğim. Yani beni de ara ara rahatsız etti. Işık sızması da var gibi ama pek rahatsız etmiyor, belki normaldir. Ekliyorum. Tabii kamerada göründüğü gibi görünmüyor ama bariz şekilde sağ alt fazla. UFO Test'te yukarı mesajlarda yaşadığım sorunu gördünüz mü siz de böyle bir hata alıyor musunuz? Muhtemelen monitörden değil PC ile alakalı.

Eki Görüntüle 2037721

Dosya Ekleri

• 1701452651347.jpeg
    1701452651347.jpeg
    227,6 KB · Görüntüleme: 118
Teşekkürler deneyeceğim. Yani beni de ara ara rahatsız etti. Işık sızması da var gibi ama pek rahatsız etmiyor, belki normaldir. Ekliyorum. Tabii kamerada göründüğü gibi görünmüyor ama bariz şekilde sağ alt fazla. UFO Test'te yukarı mesajlarda yaşadığım sorunu gördünüz mü siz de böyle bir hata alıyor musunuz? Muhtemelen monitörden değil PC ile alakalı.

Eki Görüntüle 2037721
Siyahlarda köşelerin parlaması ips glow ips panellerin %99'unda olan bir şey. Bu konuda için rahat olsun çünkü normal. Hatta şunu söyleyebilirim ips bir panele göre sızma olayı bu monitörde çok daha az. Benim bir önceki monitörüm MSI g274qpf-qd'ydi. Ondan ekranın her yerinden sızıyordu.

Bu arada HDR açınca parlaklık düşüyor diyen arkadaşlar görüntü ayarlarından parlaklığı arttırsınlar. Çok çok bir fark beklemesinler. 1000 nitin aşağısanda HDR deneyimi tam anlamıyla yaşanmaz.

OSD menüsünün çoğunu anlamıyorum açıklaması yok benim için sorun teşkil ediyor monitördeki tek sorunum o gibi şuan geri dönüş olmadı pazartesi soracağım.

Hocam cihaz 165 Hz. Her yerde öyle yazıyor, kutu hariç. DisplayPort ile bağlı ve 165 alabiliyorum. Neden kutuda öyle yazıyor anlamadım. Kutu açılış videolarına baktığımda o kutularda da 180 Hz yazıyor.
OSD Menu'de su adimlari takip ettiginde Overclock sekmesi goruyor musun? Fotograf farkli bir Dell monitorun arayuzunden alinti.

IMG_5426.jpeg

@spikespiegel104 @Dalessandro monitörün 165 Hz olduğunu biliyorum ama kutunun yan tarafında 180 Hz yazıyormuş. Sizde de mi öyle?

Garip bir konu. Aklıma bu modelin Alieware olanı geldi ama onda da HDR 600 var. Bir birini tutmuyor. AW2724W'dan bahsediyorum. Onun çünkü OC desteği ile 180Hz özelliği var. Başka bir Dell model yok. Bence kutu basım hatalı.
-1080P'ye alıp Hz'ye bakar mısın? 180 gösterecek mi?

Garip bir konu. Aklıma bu modelin Alieware olanı geldi ama onda da HDR 600 var. Bir birini tutmuyor. AW2724W'dan bahsediyorum. Onun çünkü OC desteği ile 180Hz özelliği var. Başka bir Dell model yok. Bence kutu basım hatalı.
-1080P'ye alıp Hz'ye bakar mısın? 180 gösterecek mi?

Yok hocam yine 165 Hz. İncelemelerde de 180 Hz yazıyor kutuda ama kimse değinmemiş :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı