Dell G315 laptopa macOS kurulur mu?

Mr.GG

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Dell G315 Intel Core i7 10750H 8 GB 512 GB SSD GTX1650, bu özelliklerde Windows 10 işletim sistemi yüklü bir bilgisayarım var. macOS işletim sistemini kurmak istiyorum. Bilgisayarım macOS için yeterli mi sizce?

Yeterli. Monterey kurulabilir.
Ama görüntüyü UHD Graphics üzerinden alacaksın. NVIDIA Mobil kartlarda NVIDIA Optimus yüzünden maalesef destek yok.

Ama işi üstadından öğrenmek lazım. @tristessehivernale hocam bu konuda üstattır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet kurulur. iGPU ile Monterey deneyebilirsiniz.
İmaj olarak:
Bunu kullanabilirsin. Takıldığın yerde yardımcı olmaya çalışırım.

Evet kurulur. iGPU ile Monterey deneyebilirsiniz.
İmaj olarak:
Bunu kullanabilirsin. Takıldığın yerde yardımcı olmaya çalışırım.
Teşekkür ederim. Gelecek hafta sonu kurmayı planlıyorum. Sizi de bol bol rahatsız edeceğim :)
Yeterli. Monterey kurulabilir.
Ama görüntüyü UHD Graphics üzerinden alacaksın. NVIDIA Mobil kartlarda NVIDIA Optimus yüzünden maalesef destek yok.

Ama işi üstadından öğrenmek lazım. @tristessehivernale hocam bu konuda üstattır.
Çok teşekkür ederim.

Teşekkür ederim. Gelecek hafta sonu kurmayı planlıyorum. Sizi de bol bol rahatsız edeceğim :)

Çok teşekkür ederim.
Ben yalnız anlamam bu işlerden. Etiketlediğim hocam bu konuda dediğim gibi üstattır.

Mavi Ekran deseniz istediğiniz kadar rahatsız edersiniz, o konuda sıkıntı yok :)

Ek olarak SSD modelini, Wi-Fi, Bluetooth ve varsa Ethernet kartı modelinizi de öğrenip, belirtin. AIDA64 üzerinden bakabilirsiniz. Bunların da uyumlu olup olmadığını belirttikten sonra gönül rahatlığıyla Monterey sürümünü deneyebilirsiniz. EFI konusunda sorun yaşarsanız yardımcı olurum.
NVIDIA kartlara destek maalesef yok.
16xx, 2xxx, 3xxx serisi NVIDIA kartlara ve Mobil NVIDIA kartlarda NVIDIA Optimus teknolojisi sebebiyle destek yok diyelim 🤠

Ek olarak SSD modelini, Wi-Fi, Bluetooth ve varsa Ethernet kartı modelinizi de öğrenip, belirtin. AIDA64 üzerinden bakabilirsiniz. Bunların da uyumlu olup olmadığını belirttikten sonra gönül rahatlığıyla Monterey sürümünü deneyebilirsiniz. EFI konusunda sorun yaşarsanız yardımcı olurum.

16xx, 2xxx, 3xxx serisi NVIDIA kartlara ve Mobil NVIDIA kartlarda NVIDIA Optimus teknolojisi sebebiyle destek yok diyelim 🤠
Hocam en son desteği Catalina için verdiler sanırım. 900 serisinden bahsetmekteyim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı