Dell G515 alınır mı?

@EZİC AJANI Şarjı gayet iyi gidiyor, 2 saatlik kullanımda basit işlerde şarjı %75'e düştü. 56Wh bataryaya sahibim. AMD, 4000 serisi ile işlemci verimliliğini fazlasıyla iyileştirmiş. Intel'in mobil tarafından (12. nesli hariç tutarsak) kesinlikle başarılı. 5000 serisi kesinlikle daha iyi, yükte olsa bile çekirdekleri daha verimli kullanabiliyor. Performans tarafında işlemciler arası aşırı fark olmasa bile sıcaklık ve güç yönetimi konusunda 5000'ler muazzam. SSD bildiğimiz 512GB, Kioxia olması gerek. Yeterli sayılabilir, masaüstüne geçtiğimden dolayı çok fazla oyun yok. Normalde oyun SSD'm takılıydı USB ile.
Bazı yorumlarınızı okudum buna cevap yazmak istedim. Cihazın 2 senelik olması ne kadar kötü etkiler sizce? G15 5510 ve g515 in rx5600m modelinden birini almak istiyorum memnun musunuz hâlâ cihazdan?
 
@Fermiyon 2 senelik cihaz ise bataryada kesin olarak aşınma olmuştur, HWiNFO ile bakmanızı öneririm. Ayriyeten stok olarak kullanılması verim açısından pek uygun değil. Daha güncel modellere yönelmelisiniz. Ben memnun muyum, evet. Performansı günümüz için 60Hz bazında kesinlikle iyi. Yine de soğutma ile uğraşmak istemiyorsanız daha iyi soğutmaya sahip modellere göz atın.
 
@Fermiyon 2 senelik cihaz ise bataryada kesin olarak aşınma olmuştur, HWiNFO ile bakmanızı öneririm. Ayrıyeten stok olarak kullanılması verim açısından pek uygun değil. Daha güncel modellere yönelmelisiniz. Ben memnun muyum, evet. Performansı günümüz için 60Hz bazında kesinlikle iyi. Yine de soğutma ile uğraşmak istemiyorsanız daha iyi soğutmaya sahip modellere göz atın.

2 senelik derken 2020 model olmasından bahsettim. Aslında G515'in bahsettiğim modeline karar vermiştim ama yine kararsızım.
 
@Fermiyon G5 15 modelinde de yazılımsal ve sıcaklık konusunda sıkıntı yaşayanlar vardı, hatta forumda çok görüntülenen bir konusu olmalı. İsterseniz bütçenizi belirterek yeni konu açın.
 

Geri
Yukarı