Dell Gaming G515 alınır mı?

Kesinlikle, bu kadar bütçen var ise G515'i al kafan rahat etsin. Bir kere eski, kaliteli ve dünya çapında bir marka. Monster'a göre artıları; Hızlı parmak izi okuyucu, SSD'nin dışında 1 TB HDD olması, 8 GB RAM bellek daha fazla ve dual channel, en önemlisi bana göre, kasa kalitesi ve sadeliği.

Ben de bu kadar değer mi diye düşünüyorum ama alırsam kesinlikle bu laptop'u alacağım. Göze aldım bu fiyatı, indirim olursa falan diye bekliyorum ben de ama kesin bir şey bilmemek ile beraber, indirim falan olacağı yok gibi. Bu arada Teknolojipazar'a güvenemiyorum. Mağazaları var mıdır İstanbul içinde? Yoksa Ebrar Bilgisayar'ı düşünüyorum.
Bilmiyorum teknonolojipazar’dan alışveriş yapmadım hiç. Güvenilirlikten kastınız laptopun birebir aynısı olmaması mı?
özelden konusalım isterseniz
Olabilir mesaj atabilirsiniz.

Arkadaş bu fiyata bulabileceğim en iyi laptopu buldum diye düşünüyorum. Foruma laptop önerisi almak için konu açtığımda bütçem 5.000 ile 6.000 arasıydı. Ama zorladım bu parayı gözden çıkarmaya karar verdim. 1 TL bile artıramam. Önerileriniz altın değerinde olacaktır. :)

Dell Gaming G515 Intel Core i7 8750H 16GB 1TB + 256GB SSD Fiyatı
İndirim bekleseniz bile öyle beklediğinize değer bir miktar düşmez bu tarz ürünlerde. İhtiyaç varsa bu ürünü alın kafanız rahat etsin.

benim düşündüğüm fiyat 9000 di sizin bütceniz yazdığınıza göre 8500 en son bu fiyata bırakabilirim ihtiyactan dolayı gelip bilgisarayı kendinizde görebilirsiniz.
Nerede yaşıyorsunuz? Gelip görmek için yakın olmamız lazım.
Evet doğru. Ebrar güvenilir mi?

bakın ben bilgisarayı ihtiyactan dolayı satıyorum bilgisayarı eylül ayının 20 sinde aldım ve dediğim gibi sadece kurulumu yapıldı ve 23 ay garantisi ve faturası mevcuttur.Sizin baktığınız dell marka bilgisayarıda alabilirsiniz işletim sistemi ile benim verdiğim fiyatttan daha fazlaya gelebilir teşekkürler.
Bunları düşünmeden size kesin bir şey söyleyemem. O yüzden biraz düşünmem gerek.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı