serhatozles
Hectopat
Daha fazla
Aslında sorun sadece oyunlarda değil. Masaüstünde de 1 dakikada bir bazen böyle mouse takılıyor. Sonra takılma geçtiğinde 2 tık sola atmış ya da sağa atmış imleci. Oyunda denemediğim şey kalmadı diyebilirim. Aygıt yöneticisinden USB vs. Ağ'dan falan bilgisayar bu aygıtı güç tasarrufu için kapatsın seçeneklerini kapattım. Çncelikle onu belirteyim. CS:GO'da daha farklı olarak görüntü kayması da meydana geliyor.
-Format atmayı denedim.
-Mouse çıkarıp touchpad kısmıyla denediğimde de yine aynı sorunu yaşamaktayım hem masaüstünde hem CS:GO'DA.
-CS'deki netgraph değerleri normal. FPS 200 civarı. Sw değeri 4-6 arası. Loss yok. Ping güzel.
-Ekran kartına benchmark testleri yaparak Nvidia denetim masasındaki tüm ayarları tek tek deneyerek elde ettiğim değeri en iyi hale getirdim. Benchmark sonucu: Dell Inspiron 7559 Performance Results - UserBenchmark
-Ekran kartı driverlarını Dell'den indirip öyle kurdum.
- Ekran kartlarını güncelledim olmadı.
-Mouse değiştirip denedim olmadı.
-Farazi olarak prizden kaynaklı güç kayması olabileceği fikriyle, priz değişimi yaptım.
-Windows'daki bir sürü gereksiz hizmeti devre dışı bıraktım.
-Windows Defender'i devre dışı bıraktım.(anti virüs kullanmıyorum)
-Throttlestop programı ile CPU'da overclock yapmayı denedim işe yaramadı.
-TimerResulation.exe ile timerı maxa alıp denedim olmadı.
-CS:GO'daki ayarları tek tek değiştirerek denedim yine olmadı.
Bilgisayar ve mouse bilgileri:
Birkaç foruma da farklı farklı konular açmama rağmen sonuca ulaşamadım. Eğer yardım ederseniz çok mutlu olurum. Çok teşekkür ediyorum.
-Format atmayı denedim.
-Mouse çıkarıp touchpad kısmıyla denediğimde de yine aynı sorunu yaşamaktayım hem masaüstünde hem CS:GO'DA.
-CS'deki netgraph değerleri normal. FPS 200 civarı. Sw değeri 4-6 arası. Loss yok. Ping güzel.
-Ekran kartına benchmark testleri yaparak Nvidia denetim masasındaki tüm ayarları tek tek deneyerek elde ettiğim değeri en iyi hale getirdim. Benchmark sonucu: Dell Inspiron 7559 Performance Results - UserBenchmark
-Ekran kartı driverlarını Dell'den indirip öyle kurdum.
- Ekran kartlarını güncelledim olmadı.
-Mouse değiştirip denedim olmadı.
-Farazi olarak prizden kaynaklı güç kayması olabileceği fikriyle, priz değişimi yaptım.
-Windows'daki bir sürü gereksiz hizmeti devre dışı bıraktım.
-Windows Defender'i devre dışı bıraktım.(anti virüs kullanmıyorum)
-Throttlestop programı ile CPU'da overclock yapmayı denedim işe yaramadı.
-TimerResulation.exe ile timerı maxa alıp denedim olmadı.
-CS:GO'daki ayarları tek tek değiştirerek denedim yine olmadı.
Bilgisayar ve mouse bilgileri:
- -Dell Inspiron 7559
- - i7 6700HQ
- - 16 GB 1600 MHz
- - 240 GB SSD
- - GTX 960M
- - Logitech G602 mouse
Birkaç foruma da farklı farklı konular açmama rağmen sonuca ulaşamadım. Eğer yardım ederseniz çok mutlu olurum. Çok teşekkür ediyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: