Dell N5110 aşırı kasma sorunu

Daha fazla  
Bildiğiniz gibi Karantina günlerinde daha çok uğraş arıyor insan, bende bilgisayara yöneldim. Bilgisayar aklınıza gelen her türlü uygulamada aşırı yavaş ve kasıyor. Oyunlarda, internette gezerken, film izlerken ne ararsanız kasıyor. NFSU 2' de bile kasıyor kafayı yemek üzereyim! Detaylı temizlik ve bakımlarını yaptım. Termal macununu 2 ay içinde 4 defa değiştirdim. Sağlam bir soğutucu aldım. Üzerindeki 4 GB belleği kesin olarak sağlam olduğundan emin olduğum 2 GB bellek ile değiştirdim, bilgisayar içinde izlediğim filmlerde kasmalar gitti sadece. Harddiskte 1 tane bad sector çıktı belki ondandır diye onuda değiştirdim ama yok hala kasıyor kafayı yemek üzereyim. XP ve Vista hariç her türlü formatı attım nafile. Bilgisayarda tek istediğim GTA SA, NFS MW gibi eski oyunları açsın ve internetten film, dizi izletsin yeter. Sistem Özelliklerim;

• İ5 2430M
  • 2 GB bellek
  • HD GRAPHICS 3000
  • GT 525M 1GB
  • 120 GB HDD
Birkaç yazıda Linux işletim sisteminin daha rahat çalıştığını okudum. Lınux kursam benim isteklerimi (eski oyunlar ve film izlemek gibi) karşılar mı? Bilgisayara ne yapabilirim? Bu konuyu açarken bile çok yavaş ve kasıyor bilgisayar. Yardımlarınızı bir umutla bekliyorum yoksa delireceğim!
🤬

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı