Dell S2417DG color banding sorunu

• Konuyu başlatan Kuty
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 32
  • Görüntüleme 11.338
Ben de iki gün rev a02 revizyonlu monitörü aldım.Bariz color banding var.Aradım dell teknik desteği sorunu söyledim resimli mail gönderdim monitörün yeni revizyonunu istedim bakalım geri dönücekler umarım.

2018-04-20 (5)-min.png
2018-04-20 (8)-min.png

Son düzenleme:
Monitör çok iyi ama color banding bende de var değişim yapar umarım. Dell 24 inçte son revizyon A02 diye biliyorum üst versiyon var mı ki değişim isteyelim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Versiyon olarak dell s2417dg'nin şuan en son rev a05 yabancı sitelerden baktım.Bizim ülkede de alanlar olmuş,hatta biri diyordu 2018 yılında rev a08 çıkacak diye.Ben emailde belirttim bakalım ne olucak.

@MoonWalker Kardeşim hangi adresten mail attın kendilerine? Ben biraz araştırdım da bulamadım. Bağlantı kurduğun DELL firmasının mail adresini buraya paylaşırsan çok sevinirim.

Arkadaş monitörün model ismini küçük yazdığı için 1 günlük ban almış olsa gerek. Gece 2'den sonra banı açılıp dönüş yapabilir.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı