Deneme sonuçları iyi mi?

Hocam hedefim 200 300k arası yazdığınız tavsiyeler için teşekkür ederim. Her denemeye girdiğimde sizi etiketleyeceğim hocam bu arada :) istediğim sıralamalar orası ama daha iyi bir sıralama olursa ki gelirse İstanbul üniversitesinde okumak istiyorum çalışma ekonomisini. O zaman sizin dediğiniz gibi şu an sadece matematik ve geometriye çalışmam gerekiyor ama geometri hiç bilmiyorum hangi kitaplar uygun onları da bilmiyorum + uygun seviye (kolay orta) matematik soru bankası da bilmiyorum hocam. Günde zaten 3 - 4 saat çalışıyorum 2 3 saat matematik 1 saat Türkçe, sosyal vb.
Hocam ilaç geometri ile başlayın kamp içinde kenan kara ya da mert hoca iyidir. Günde 3-4 saat yeterli hedefiniz için ancak zaman içinde 6-7 olursa tadından yenmez.

Hocam ilaç geometri ile başlayın kamp içinde kenan kara ya da mert hoca iyidir. Günde 3-4 saat yeterli hedefiniz için ancak zaman içinde 6-7 olursa tadından yenmez.

Geometrinin ilacı alacağım hocam ama videolu çözüm ve anlatım var mı? Kenan kara ya da.
Mert hoca arasında Mert hoca daha iyi gibi geliyor onunda kitabını sipariş edip başlayacağım. Kampın linkini atabilir misiniz? İnceleyip kitabın siparişi için.

Geometrinin ilacı alacağım hocam ama videolu çözüm ve anlatım var mı? Kenan kara ya da mert hoca arasında mert hoca daha iyi gibi geliyor onunda kitabını sipariş edip başlayacağım.
İlaç geo'nun video çözümü YouTube'da var kanal olarak ise Mert Hoca benim şahsi tercihimdir.

Hala kötü durumdalar fakat netler bir bir yükseliyor gibime geliyor.

Türkçe 29/5 (bu denemede kötü geldi).
Sosyal 15/4.
Matematik 11/3.
Fen 3/0.

Edebiyat 14/2.
Tarih 4/0.
Coğrafya 3/2.
Matematik 3/1.

Daha AYT matematik tam başlayamadım bu haftalar ağırlıklı olarak Türkçe, edebiyat vb. bastım.

OBP 81-405 sitelerden aynı netlere ya da birkaç üstünü yazınca 210k ya da 220k geliyor.

@772281 @KreBteX @The Notorious

Gayet iyi hedefine göre. Coğrafya'da dünya haritasına bak.
Edebiyat'da ise deniz hocanın 3 saatlik mi ne son tekrarı vardı onu not alarak izle. 5 6 AYT neti arttırır.

Gayet iyi hedefine göre. Coğrafya'da dünya haritasına bak.
Edebiyat'da ise deniz hocanın 3 saatlik mi ne son tekrarı vardı onu not alarak izle. 5 6 AYT neti arttırır.

Hocam teşekkürler yorumunuz için şu an sadece matematik çalışıyorum 1 hafta falan sosyal vb. çalıştım o kadar. Coğrafya ve tarih için güzel bir kitap bulamadım. Apotemi diyorlar ama coğrafyası galiba eksikmiş.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı