Deneme sonuçları iyi mi?

Hocam teşekkürler yorumunuz için şu an sadece matematik çalışıyorum 1 hafta falan sosyal vb. çalıştım o kadar. Coğrafya ve tarih için güzel bir kitap bulamadım. Apotemi diyorlar ama coğrafyası galiba eksikmiş.

Apoteminin konu özetleri aşırı balon ya konuyu biliyorsan tekrar okursun da alınmaz bence.
Ben AYT sosyal kısmında kaynak çözülmesini çok da doğru bulmuyorum açıkçası, çünkü örneğin bir test kitabı aldın Atatürk ilke inkılaplarından 10 test var sen sadece o konuyu düşünerek testleri çözüyorsun sınavda ise karma çıkıyor.
Bütün tarihi bitirip sonra denemeye geçmek daha mantıklı direkt. Deneme ve soru çözüm videolarıyla fullenir.
Coğrafya'da ise iş biraz görsele kaldığı için en azından MEB'in 3 adım kitabını çözmeni tavsiye ederim.

Apoteminin konu özetleri aşırı balon ya konuyu biliyorsan tekrar okursun da alınmaz bence.
Ben AYT sosyal kısmında kaynak çözülmesini çok da doğru bulmuyorum açıkçası, çünkü örneğin bir test kitabı aldın Atatürk ilke inkılaplarından 10 test var sen sadece o konuyu düşünerek testleri çözüyorsun sınavda ise karma çıkıyor.
Bütün tarihi bitirip sonra denemeye geçmek daha mantıklı direkt. Deneme ve soru çözüm videolarıyla fullenir.
Coğrafya'da ise iş biraz görsele kaldığı için en azından MEB'in 3 adım kitabını çözmeni tavsiye ederim.

Hocam tarih temelim sağlam ve ufak bir şeyi unutmuyorum tarihte TYT AYT uygun bir kanal ve kitap önerirseniz güzel olur.

Hocam tarih temelim sağlam ve ufak bir şeyi unutmuyorum tarihte TYT AYT uygun bir kanal ve kitap önerirseniz güzel olur.

Temelin sağlamsa iyi ya. Bence en zor sosyal dersi de tarih. Devamının maximum hakkı 2 hafta.
Soner ardıç öneririm ben bu aralar ondan ilerliyorum. 35 video toplam.
Ramazan yetgine girme işin içinden çıkamazsın son 2 videosu 1 üniteden 3'er saat. Kabus.
Kaynak olarak yine 3 adım önerebilirim.
Soner ardıç'ın açıklama kısmında PDF notları linki var satılıyor kitap olarak onu alabilirsin konu anlatımı niyetine.

Temelin sağlamsa iyi ya. Bence en zor sosyal dersi de tarih. Devamının maximum hakkı 2 hafta.
Soner ardıç öneririm ben bu aralar ondan ilerliyorum. 35 video toplam.
Ramazan yetgine girme işin içinden çıkamazsın son 2 videosu 1 üniteden 3'er saat. Kabus.
Kaynak olarak yine 3 adım önerebilirim.
Soner ardıç'ın açıklama kısmında PDF notları linki var satılıyor kitap olarak onu alabilirsin konu anlatımı niyetine.

Sağ olun hocam şu TYT AYT matematiği yükseltip son 1 ay kala sosyal kasmayı düşünüyorum diğer aylar matematik ve Türkçe.

İkisini de 10 10 yapsan 50-60K'ya girersin banko. Son 1 aya bırakma yine de sosyali. Sosyal garanti net demek onu fullesen zaten matematiğe gerek kalmadan 100k içindesin.

Hocam birkaç yere baktım 200 300k en çok yığılma olan yer rekabet yeri bu netlerle 400k gelir gelmez falan dediler sizin bu yorumunuz bana iyi geldi.

Gene iyi ya ben TYT 30 net yaptım.
Hangi denemeyi oldunuz?

Gene iyi ya ben TYT 30 net yaptım.
Hangi denemeyi oldunuz?

Hocam normal bir deneme ne kadar ÖSYM uygun bilmiyorum kuzenimin bana verdiği bir denemeydi 2023 basımlıydı yanlış hatırlamıyorsam.

Ya 120 soruda 10 net yapan elemanlar rakip eliyor sadece. YKS zor bir sınav değil. Mantığı kavradın mı halloluyor.

İşte hocam etrafta o kadar okuyup duyunca içime kurt düştü dedim herhalde 300k yapmak için 65 70 TYT 50 55 AYT lazım. Moralim bozulmuştu.

Hocam normal bir deneme ne kadar ÖSYM uygun bilmiyorum kuzenimin bana verdiği bir denemeydi 2023 basımlıydı yanlış hatırlamıyorsam.

1 ayda 1 falan Türkiye geneli denemeler oluyor onlara katılmaya çalış genelde kaliteli oluyorlar.
Bu ay Bilgi Sarmal denemesi vardı mesela.

İşte hocam etrafta o kadar okuyup duyunca içime kurt düştü dedim herhalde 300k yapmak için 65 70 TYT 50 55 AYT lazım. Moralim bozulmuştu.

50 55 AYT yaparsan ilk 100K falan gelir hocam :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı