Denemelerde matematik yapamıyorum

Daha fazla  
Selamlar, 11.sınıf öğrenciyim matematikle aram iyi TYT de 24/40 üstü yapabiliyorum en zor yayında bile. Ancak geçenlerde girdiğim okuldaki denemelerde 9/30 yapabildim. Konu eksiği yok pratikte iyi ancak bir türlü okul denmelerinde başarılı olamıyorum.

Son düzenleme:
Çözdüğünüz denemelerin yayınevi nedir? Onları belirtebilir misin?

@Michael_Scofield, BES yayını hakkında bir fikrim yok ancak binot orta bir yayınevi diye biliyorum

Aslında denemelerde net arttırmanın basit bir yolu var. O da şudur, yanlışlarınızın ve doğrularınızın üzerine gitmek.

Bazı kişiler soruyu nasıl olsa doğru yaptım diyerek üzerine gitmiyor, tesadüfen de doğru yapmış olabiliyor. Onun için ince bir analiz yapmak gerekiyor.

Birçok yayınevinin video çözümü mevcut. Video çözümlerinden, hocalara soraraktan konuyu ve soru türlerini iyi anlamak gerekiyor. Net bu şekilde arttırılır, yanlışlarınızın ve doğrularınızın üzerine iyi düşün. Anlamadan da geçmeyin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı