- Makaleler
- 1
Geçen yaz sahile gitseydiniz önceki sezonlardan daha kalabalık olduğunu görürdünüz. Pek takan yok.Pandemi?
Geçen yaz sahile gitseydiniz önceki sezonlardan daha kalabalık olduğunu görürdünüz. Pek takan yok.Pandemi?
Salgın var.Arkadaşlar son bu 3-4 günde biraz kilom artırdı ve sebepsizce veremiyorum. Deniz sezonu geliyor ve denizde zayıf görünebilir miyim? Bu mümkünse önerileriniz nedir?
O saatte çok insan olmayacağına göre kimse sizi göremez böylece kilo sorunu da ortadan kalkar.Evet pandemi var çok fazla kişi olmasın diye sabahın yedisinde kalkıp gidiyoruz.
Ama bu yaz kesin gidilecek... Yetti yani.
Satın aldi neyse ama 2 yıldır 750 TL yıllık aidat boşuna ödeniyor.![]()
Bilemiyorum. Sürpriz...Umarım beypazarı değildir.
Arkadaşlar son bu 3-4 günde biraz kilom artırdı ve sebepsizce veremiyorum. Deniz sezonu geliyor ve denizde zayıf görünebilir miyim? Bu mümkünse önerileriniz nedir?
Bu videoyu bir incele derim. 1 haftada 94.4'den 92.5'a düştüm. Tabi hareketimi biraz arttırıp yediklerimi de az da olsa kısmanın etkisi de olmuştur. Ciddi bir sağlık sorunun yoksa kilo vermek sanıldığı kadar zor değildir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.