Denizde zayıf görünmek

Zor değil mi? Ben 5 kilo vermek için 1 ay aç kaldım sadece su içtim ara ara yediğim oldu. Hiç faydasını görmedim 2 kilo falan vermişimdir toplasan spordan başka çaresi yok gibi duruyor.
Ara ara yediğim dediğiniz şeylerde önemli şimdi yedikleriniz hamur işi ,yağlı besinlerse farkında olmadan yüksek kalori almışsınızdır. Sonuçta günlük almanız gereken kalori miktarının altına inerseniz oluşacak açıktan dolayı kesinlikle kilo verirsiniz. Sedanter bir bireyseniz zaten hareketinizi arttırmak zorundasınız ki vücut kalori yakabilsin.

Ara ara yediğim dediğiniz şeylerde önemli şimdi yedikleriniz hamur işi, yağlı besinlerse farkında olmadan yüksek kalori almışsınızdır. Sonuçta günlük almanız gereken kalori miktarının altına inerseniz oluşacak açıktan dolayı kesinlikle kilo verirsiniz.

Yok yağlı besinler değildi daha çok salatalık domates gibi yağsız salata diyebiliriz. Evde spor yapmadan kilo vermek mümkün mü?

Yok yağlı besinler değildi daha çok salatalık domates gibi yağsız salata diyebiliriz. Evde spor yapmadan kilo vermek mümkün mü?
Valla kardeşim 2 şey önerebilirim. tdee calculator den günlük ihtiyacın olan kaloriyi hesaplayıp günlük yediklerini bu miktarın 500 kalori altında tutmaya çalış . telefonuna fatsecret uygulamasını indir ve yediklerini uygulamaya yazarak kalori takibin de olsun .Sabahları benim gibi aç karna elma sirkesini içerek güne başlamayı alışkanlık haline getir. (bu acıkmanı biraz olsun azaltıyor)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı