FARUK41TR
Centipat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- Casper Excalibur G770 1TB SSD 16GB RAM İNTEL CORE İ7 12. NESİL RTX 3050 144 HZ WİNDOWS 11 Home Single Languange
Merhaba. Bugün eFootball oyununu Steam ile ilk defa çalıştırdım. PES ayarlarına girdikten sonra bilgi al seçeneğine tıkladım sonra bilgi alamadı ve Denuvo anti cheate izin verilsin mi dedi bende evet bastım. Sonra Kaspersky anti virüs programım bir anda arka plan dahil her yerden durduruldu tekrar kendisi geri açıldı ve Steam, eFootball, Denuvo anti cheat dosyalarından trojan virüsü buldu adı şu: Trojan. Win32.generic
Şu anda sildi mi bilmiyorum ama bu ekran görüntüsüyle sanırım silindiği anlaşılıyor. Tam tarama yapılıyor. Daha fazla detay verecek olursam Görev Yöneticisi çalıştır Google Chrome vb. çalışmıyordu. Şu anda Kaspersky sildi ve her şey çalışıyor. Sizce neden böyle bir şey oldu 2.kez trojan yedim. Onceden böyle bir konu açmıştım. Hatta bilgisayarı sıfırlamak zorunda kalmıştım.
Şu anda sildi mi bilmiyorum ama bu ekran görüntüsüyle sanırım silindiği anlaşılıyor. Tam tarama yapılıyor. Daha fazla detay verecek olursam Görev Yöneticisi çalıştır Google Chrome vb. çalışmıyordu. Şu anda Kaspersky sildi ve her şey çalışıyor. Sizce neden böyle bir şey oldu 2.kez trojan yedim. Onceden böyle bir konu açmıştım. Hatta bilgisayarı sıfırlamak zorunda kalmıştım.
Son düzenleyen: Moderatör: