Yiğitler Centipat Katılım 19 Nisan 2022 Mesajlar 160 20 Mart 2023 #1 Merhaba, ben deprem bölgesinde bir okulda okuyorum. Sizce deprem bölgesindeki okullarda 2.dönem sınav olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2023
Merhaba, ben deprem bölgesinde bir okulda okuyorum. Sizce deprem bölgesindeki okullarda 2.dönem sınav olur mu?
OptimumSky Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #171 ümidi12 dedi: Sınavlara giren var mı ki? MEB'i tekrar aradım deprem bölgesinde okula hiç gelmeyen öğrencilerimizin 1.dönem geçerli olacağı tekrardan söylendi yine de ben garanti olsun diye ayrı bir talep oluşturdum 2-3 gün içinde döneceklerini söylediler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı Uğurlu Olsun. Artı 0 Eksi
ümidi12 dedi: Sınavlara giren var mı ki? MEB'i tekrar aradım deprem bölgesinde okula hiç gelmeyen öğrencilerimizin 1.dönem geçerli olacağı tekrardan söylendi yine de ben garanti olsun diye ayrı bir talep oluşturdum 2-3 gün içinde döneceklerini söylediler. Genişletmek için tıkla... Hayırlı Uğurlu Olsun.
AndyTR Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #172 OptimumSky dedi: Hayırlı Uğurlu Olsun. Genişletmek için tıkla... 2 3 gün gittim ben şimdi girmesem oluyor mu Artı 0 Eksi
OptimumSky dedi: Hayırlı Uğurlu Olsun. Genişletmek için tıkla... 2 3 gün gittim ben şimdi girmesem oluyor mu
Briesta Femtopat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #173 Ben yine de ayıp olmasın diye gireceğim ama düşük gelirse de sayılmıyor zaten. Artı 0 Eksi
cann44 Decapat Katılım 29 Mayıs 2022 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #174 yani sonuc olarak yine sınavlara girmek zorunlu ama 2. dönem notları, birinci dönem notumdan düşük gelirse 1. dönem notları sayılacak demi? Artı 0 Eksi
yani sonuc olarak yine sınavlara girmek zorunlu ama 2. dönem notları, birinci dönem notumdan düşük gelirse 1. dönem notları sayılacak demi?
ümidi12 Decapat Katılım 9 Aralık 2022 Mesajlar 233 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #175 cann44 dedi: Yani sonuç olarak yine sınavlara girmek zorunlu ama 2. dönem notları, birinci dönem notumdan düşük gelirse 1. dönem notları sayılacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Girmezsen direkt 1.dönem yazılıları sayılacak. Artı 0 Eksi
cann44 dedi: Yani sonuç olarak yine sınavlara girmek zorunlu ama 2. dönem notları, birinci dönem notumdan düşük gelirse 1. dönem notları sayılacak değil mi? Genişletmek için tıkla... Girmezsen direkt 1.dönem yazılıları sayılacak.
O Otomaber Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.223 Makaleler 12 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Çalışan 24 Nisan 2023 #176 Anlık Özer in mükemmel yönetiminde uyguladıgı sekıl 8.saniyeden itibaren. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Anlık Özer in mükemmel yönetiminde uyguladıgı sekıl 8.saniyeden itibaren. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
OptimumSky Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #177 AndyTR dedi: 2 3 gün gittim ben şimdi girmesem oluyor mu Genişletmek için tıkla... bence sorun yok ben baya düşük aldığımd ersten girmeyi düşünüyorum sadece Artı 0 Eksi
AndyTR dedi: 2 3 gün gittim ben şimdi girmesem oluyor mu Genişletmek için tıkla... bence sorun yok ben baya düşük aldığımd ersten girmeyi düşünüyorum sadece
Briesta Femtopat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2023 #178 Arkadaşlar ilk başta gitmeyi düşünüyordum ama şimdi ben gitmesem G G girseler yine 1. Dönem mi sayılacak? Babam git ne kaybedersin diyor. Artı 0 Eksi
Arkadaşlar ilk başta gitmeyi düşünüyordum ama şimdi ben gitmesem G G girseler yine 1. Dönem mi sayılacak? Babam git ne kaybedersin diyor.
AndyTR Decapat Katılım 20 Nisan 2023 Mesajlar 51 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #179 OptimumSky dedi: bence sorun yok ben baya düşük aldığımd ersten girmeyi düşünüyorum sadece Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla öyle bir tercih yok. İstediğin derse giremiyorsun, ya hepsine gireceksin ya da hiç girmeyeceksin. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Nisan 2023 Artı 0 Eksi
OptimumSky dedi: bence sorun yok ben baya düşük aldığımd ersten girmeyi düşünüyorum sadece Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla öyle bir tercih yok. İstediğin derse giremiyorsun, ya hepsine gireceksin ya da hiç girmeyeceksin.
OptimumSky Hectopat Katılım 29 Nisan 2021 Mesajlar 155 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Nisan 2023 #180 AndyTR dedi: Bildiğim kadarıyla öyle bir tercih yok. İstediğin derse giremiyorsun, ya hepsine gireceksin ya da hiç girmeyeceksin. Genişletmek için tıkla... saçmaymış öyleyse Artı 0 Eksi
AndyTR dedi: Bildiğim kadarıyla öyle bir tercih yok. İstediğin derse giremiyorsun, ya hepsine gireceksin ya da hiç girmeyeceksin. Genişletmek için tıkla... saçmaymış öyleyse