![]()
DEPREMZEDE ÖĞRENCİLERİN SINIF GEÇME NOTUNDA, İKİ DÖNEMDE ALDIKLARI EN YÜKSEK PUANI ESAS ALINACAK
Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, NTV canlı yayınında eğitim gündemine ilişkin açıklamalarda bulundu, soruları yanıtladı.www.meb.gov.tr
G ile alakalı birşey TAM olarak söylemediler ama ilk dönemden düşük alırsan yüksek olan puan geçerli.Merhaba 8. sınıf öğrencisiyim sınavlara girmiyorum deprem bölgesindeyim ama g giriyorlar sanki 1. dönem notlarını giriceklerdi öyle bir şey demişlerdi sonradan mı 1. dönem notlarımı geçiricekler anlamadım.
Dendi hocam girmeyenlerin 1.Dönem ortalaması baz alınacak.G ile alakalı birşey TAM olarak söylemediler ama ilk dönemden düşük alırsan yüksek olan puan geçerli.
Bizim hocalar açıklama yok diyor hala dahaDendi hocam girmeyenlerin 1.Dönem ortalaması baz alınacak.
valla garipler o zmn neden söylemezsin kiBizim hocalar açıklama yok diyor hala daha
Salaklarmış.Bizim hocalar açıklama yok diyor hala daha
valla garipler o zmn neden söylemezsin ki
Salaklarmış.
Maalesef öğretmenlerden yana yüzüm gülmedi ortaokul olsun lise olsun.
Bizim okulda ders bazında yapıyorlar. Mesela ilk dönem dinim yüz ise din sınavına girmeme gerek yok.Dert etme 2. dönem ortalaması 1.den düşük olursa 1.dönem geçerli bakan iki kere söyledi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.