Deprem bölgesinde 2. dönem sınavları yapılacak mı?

Yiğitler

Centipat
Merhaba, ben deprem bölgesinde bir okulda okuyorum. Sizce deprem bölgesindeki okullarda 2.dönem sınav olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba 8. sınıf öğrencisiyim sınavlara girmiyorum deprem bölgesindeyim ama g giriyorlar sanki 1. dönem notlarını giriceklerdi öyle bir şey demişlerdi sonradan mı 1. dönem notlarımı geçiricekler anlamadım.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (525).png
    Ekran Görüntüsü (525).png
    8,4 KB · Görüntüleme: 55
Merhaba 8. sınıf öğrencisiyim sınavlara girmiyorum deprem bölgesindeyim ama g giriyorlar sanki 1. dönem notlarını giriceklerdi öyle bir şey demişlerdi sonradan mı 1. dönem notlarımı geçiricekler anlamadım.
G ile alakalı birşey TAM olarak söylemediler ama ilk dönemden düşük alırsan yüksek olan puan geçerli.

Hocam resmi açıklama yapıldı özer tarafından girmek zorunlu değil girmezseniz en yüksek puanınız baz alınacak. Size tavsiyem düşük puan aldığınız sınavlara girmeniz çünkü YKS'de vs yardımcı oluyorlar.

Maalesef öğretmenlerden yana yüzüm gülmedi ortaokul olsun lise olsun.

Dert etme 2. dönem ortalaması 1.den düşük olursa 1.dönem geçerli bakan iki kere söyledi.

Dert etme 2. dönem ortalaması 1.den düşük olursa 1.dönem geçerli bakan iki kere söyledi.
Bizim okulda ders bazında yapıyorlar. Mesela ilk dönem dinim yüz ise din sınavına girmeme gerek yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı