aramışsın zorunlu değil de demişler bana neden inansınlar ztn dersten 1 kez kaçtım ondada sözlümü 50 verdi max 50 alırsın dedi edebiyatçılar varya ne kadar vicdansız arsız ya neyse öyle işte
kanka ben bugun bi daha aradim ilce milli egitim ile konusun dedi onu da aradim evet zorunlu degil ama yakinda aciklama yapilir dedi bence ara ilce mebini soyle aciklama ne zaman yapilir diye
Aramışsın zorunlu değil de demişler bana neden inansınlar zaten dersten 1 kez kaçtım onda da sözlümü 50 verdi Max 50 alırsın dedi edebiyatçılar var ya ne kadar vicdansız arsız ya neyse öyle işte
Boş ver kanka sorma öğretmene müdüre totoşları kalkıyor
Bizim okulda olmuyor biz gittik dilekçe verdik 2.dönem sınavlarına girmek zorunlu olmayacak diye okul gruplarına ve sınıf gruplarına yazdılar kesin olmayan bir şey için dilekçe isteyemezler.
Bizim okulda olmuyor biz gittik dilekçe verdik 2.dönem sınavlarına girmek zorunlu olmayacak diye okul gruplarına ve sınıf gruplarına yazdılar kesin olmayan bir şey için dilekçe isteyemezler.
Reis bir şehirde veya bir okulda yapıp diğer okulda diğer şehirde yapmayacaklarını zannetmem bizde zorunlu değilse mutlaka sizde de zorunlu değildir 3-4 gün sonra daha da netleşir herşey