Depremzede öğrencilerin sınava hazırlanması için yüzen okul tahsis edildi

Hocam sürekli yüzer hâlde olacağını sanmıyorum,bir yere sabitlerler belki ara sıra motivasyon amaçlı harekete geçirirler. Tabii olduğu yerde dalgalar yüzünden sallanırsa dediğiniz gibi başlarda sıkıntılı.
Deprem de yıkılan evlerin yerine yeni evler yapılacak. O evler yapılana kadar gemi de barınma ihtiyaçlarını karşılamak biraz zahmetli olur ne de olsa yemek tedariği olucak geminin bakım için gideceği yerler olucak bir çok detay var.
 
Deprem de yıkılan evlerin yerine yeni evler yapılacak. O evler yapılana kadar gemi de barınma ihtiyaçlarını karşılamak biraz zahmetli olur ne de olsa yemek tedariği olucak geminin bakım için gideceği yerler olucak bir çok detay var.
Hocam ben bu gemiye biraz daha baktım da, yüzer yaşam kenti (bu yüzden lifeship deniyor olsa gerek) diye geçiyormuş normalde. Karadeniz Holding'e ait olduğu düşünülürse masrafları onlar karşılayacaktır büyük ihtimal.
 
Değerli arkadaşlarım bilginize , Bu türden şeyler popülist toplumlarda ticari marj reklam ve muafiyet ya da genişletilmiş haklar için yapılır .

Santral işiyle uğraşılır uğraşılmaz satın alınmış zaten ayrıca bariz bir PR çalışması kabak gibin belli oluyor . Her yerde servisi var , şimdi ben bunu artık anlatamam artık bunları birilerinin anlamaları için bir noktada daha yüksek bir algıya ne bileyim tecrübeye deneyime de ihtiyaç var .

Popülist toplumlarda muhtaçlık , Talep böyle şeyler ve bu şeylere prim o insanları nihayetinde ya daha yoksun yoksul fakir perişan yapar ya da hep öyle kalmasını sağlar .

Zaten popülizm de böyle yürür , biz bir devri kapattık .

Artık şöyle diyebiliriz : Nesiller arası uçurum sosyal medyayla çok büyüdü , Artık doksanlar kuşağı ile Z kuşağı arasında binlerce yıl var .

Z kuşağı oldukça geride , belki de en ilkel çağlarda şu an .

Z kuşağına örneğin sırf şu işin bile oldukça kötü ve yanlış olduğunu anlatmak için önce Z kuşağını 10 yıl belki eğitmemiz gerekecek belki 20 yıl .

Çünkü Z kuşağı bunu idrak edecek kadar bir algıya bilişe sahip değil . Ve bu yüzden de Z kuşağı hemen TRİBALLEŞİP duyar kas erdem sinyali çak çıldıracaktır , zaten işbu muhabbetlerde Z kuşağının bu oldukça ilkel yapısına güvenmekte .

O yüzden bence çok geç olmadan Z kuşağının eğitimine başlanmalı diye düşünüyorum .

Millî Eğitim Bakanı Mahmut Özer, Iskenderun'a gelecek "Karadeniz Lifeship Rauf Bey" gemisinin YKS ve LGS sınavlarına hazırlanan depremzede öğrencilere tahsis edileceğini söyledi.

Yaklaşık 2 bin 400 öğrenci ve öğretmenin gemide barınacağı söylenirken bunun MEB tarihinde bir ilk olduğu da bildirildi.

Haberin kaynağı Millî Eğitim Bakanlığı olup ilgili bağlantı aşağıda paylaşılmıştır.

 

Geri
Yukarı