Depresyonda mıyım?

Vallaha ülkemizin %99'u Müslüman. Öyle ateistim falan diye gezen hiç kimseyi görmüyorum ben. Çok şükür, gençlerde büyük bir değişim yok.

Mehmetçiklerimizden girip topu taca atma canım, tamam mı? Onlara kimse bir şey söylemiyor. Ruhları şad olsun inşAllah. Askerlerimiz, dediğin gibi, -10 derecelerde şehadet şerbeti içerken sen burada bir elin yağda bir elin balda halinden şikayet ediyorsun. Ben klavye orduları komutanlığı yapıyorsam senin yaptığın ne?
Çok yanlış biliyorsun. Gençlerin çoğu ateist olduğu için resmi değil, fakat resmi olan Müslüman yüzdesi bile %86.

Hem para için yapıyorlar diyorsun, hem de yapmıyorlar diyorsun. Benden daha kötü hayat yaşayan da var elbette fakat bu şikayet edemeyeceğim anlamına gelmez. Pek şikayet ettiğim de söylenemez. Ben de o şehadet şerbetinden içmek istiyorum, sen yine de eleştirirdin aslında şehadete de varsam. Çünkü kafanda kurmuşsun sen.
 
Vallaha ülkemizin %99'u Müslüman. Öyle ateistim falan diye gezen hiç kimseyi görmüyorum ben. Çok şükür, gençlerde büyük bir değişim yok.

Mehmetçiklerimizden girip topu taca atma canım, tamam mı? Onlara kimse bir şey söylemiyor. Ruhları şad olsun inşallah. Askerlerimiz, dediğin gibi, -10 derecelerde şehadet şerbeti içerken sen burada bir elin yağda bir elin balda halinden şikayet ediyorsun. Ben klavye orduları komutanlığı yapıyorsam senin yaptığın ne?

Ülkenin %99'u Müslüman falan değil git kaynakça at, nüfus cüzdanında dini İslam yazan bir sürü ateist eleman var ayrıca gençlerde büyük değişim var dinden soğuttukları için, bayağı rezil etmişsin kendini yazma bence artık.
 
Vallaha ülkemizin %99'u Müslüman. Öyle ateistim falan diye gezen hiç kimseyi görmüyorum ben. Çok şükür, gençlerde büyük bir değişim yok.

Mehmetçiklerimizden girip topu taca atma canım, tamam mı? Onlara kimse bir şey söylemiyor. Ruhları şad olsun inşAllah. Askerlerimiz, dediğin gibi, -10 derecelerde şehadet şerbeti içerken sen burada bir elin yağda bir elin balda halinden şikayet ediyorsun. Ben klavye orduları komutanlığı yapıyorsam senin yaptığın ne?
%99😃. Böyle konuşanları görünce bir gülme tutuyor beni.
 
Vallaha kusura bakma hayatım, o Araplar ya da Avrupalılar da siz onların ülkesine gittiğiniz zaman sizin dışkınızı temizliyor. Bu iş böyle. Namazında niyazında çocuksun, yakışıyor mu sana ırkçılık? Beyazın siyahtan, siyahın da beyazdan üstünlüğü yoktur, der peygamberimiz. Yemediğin önünde, yemediğin arkandaymış işte. Daha ne derdin var? Rahatlık batıyor size, rahatlık.
Sanada “yakışıklı erkekler” batıyor “hayatım” 🤣
 
Kusura bakma, kimse baba sevgisi görmüyor. Hayat bu. Herkes dört dörtlük ebeveynlerle büyümüyor. Bizler de çalışıp ayaklarımızın üzerinde durmaya çalışıyoruz. Üstüne bir de üniversite okuyoruz.

Yalnız bir şey soracağım, Türkiye'de hangi insan sırf "Müslüman" olduğu için dışlanmış şu güne kadar? Mağduriyet çıkaracak bin tane konu varken yıllardır belli pogromlarla gayrimüslimlerin zulme uğradığı bir coğrafyada sen "Müslüman" olduğun için mi dışlandın yani? Lütfen biraz yaşadığın ülkenin tarihinden haberin olsun ablacığım. Kendine de, cevap verdiğin insanlara da dürüst ol.

Bu arada çoğu erkek sırf parası için asker, polis oluyor. Düşündüğün gibi masum niyetlerle o mesleklere atılmıyorlar, devletimizin güvenliği umurlarında olmuyor. Birinci elden söylemiş bulunayım.

Başka bir yerde olsak satırlarca sana küfür yazardım, yazamıyorum. Yazmışım gibi düşün, o asker olanların hangisi parasını harcayacak zamanı buluyor? Ailesine veriyor, ailesi de bir kulağı her zaman o askerde ki şehit olmasin diye. Bunca risk içinde ot yiyerek açlığını unutmaya çalışan askerlerimiz içinde sen kimsin ki "aldıkları para için çalışıyorlar" diyebilirsin? Vatan sevgisi olmayan birine bir eline Ay'ı bir eline dünyayı ver yine o vatana sahip çıkamaz, dünya elinde olsa bile. Daha uzun yazardım ama muhtemelen wattpadtan saçma aşk hikayeleri okuyup kafanızı doldurdugunuz için rehabilitasyona girmenizi öneririm. İyi günler.

Vallaha kusura bakma hayatım, o araplar ya da avrupalılar da siz onların ülkesine gittiğiniz zaman sizin dışkınızı temizliyor. Bu iş böyle. Namazında niyazında çocuksun, yakışıyor mu sana ırkçılık? Beyazın siyahtan, siyahın da beyazdan üstünlüğü yoktur, der peygamberimiz. Yemediğin önünde, yemediğin arkandaymış işte. Daha ne derdin var? Rahatlık batıyor size, rahatlık.

Sizin ile aynı dini paylaştığım için igrendim, o yüzden artık şamanistim. 𐰀𐰘 𐱅𐰇𐰼𐰚 𐰃𐱁𐰃𐱅 𐰇𐰾𐱅𐱅𐰀 𐰢𐰀𐰋'𐰃 𐰏𐰜 𐰉𐰀𐰽𐰢𐰀𐰽𐰀 𐰀𐰡𐱃𐰀 𐰖𐰀𐰍𐰃𐰔 𐰘𐰀𐰼 𐰓𐰀𐰠𐰃𐰤𐰢𐰀𐰾𐰀 𐰾𐰀𐰤𐰃𐰤 𐰃𐰠𐰃𐰤𐰃 𐰾𐰀𐰤𐰃𐰤 𐱅𐰇𐰼𐰀𐰤𐰃 𐰚𐰃𐰢 𐰉𐰆𐰔𐰀𐰋𐰃𐰠𐰃𐰼 𐰀𐰺𐱃𐰶 𐱅𐰃𐱅𐰼𐰀 𐰋'𐰀 𐰚𐰀𐰤𐰓𐰃𐰤𐰀 𐰓𐰇𐰤.
 

Technopat Haberler

Geri
Yukarı