Depresyondan nasıl çıkılır?

oyunlarevreni

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, lise başladığı günden beri anlamsızca ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde mutlu olamıyorum. Nedense bir türlü eski benliğimle dönemedim, özellikle geceleri kendimi çok kötü hissediyorum. Yeni ortamla bir ilgisi yok. Eski arkadaşlarımla bir araya geldiğimde de durum aynı. Ben nedense artık ben olamıyorum. Anlamsız gelecek ama artık her zaman ağzımda bile kötü bir tat var. Sanırım depresyondayım. Nasıl kurtulacağım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar merhaba, lise başladığı günden beri anlamsızca ne yaparsam yapayım hiçbir şekilde mutlu olamıyorum. Nedense bir türlü eski benliğimle dönemedim, özellikle geceleri kendimi çok kötü hissediyorum. Yeni ortamla bir ilgisi yok. Eski arkadaşlarımla bir araya geldiğimde de durum aynı. Ben nedense artık ben olamıyorum. Anlamsız gelecek ama artık her zaman ağzımda bile kötü bir tat var. Sanırım depresyondayım. Nasıl kurtulacağım?
Kafa dağıtmak için sık sık müzik dinleyin. Ben depresif olunca saatlerce müzik dinler laylaylom olurum.

Tranmatik bir şey mi yaşadın yoksa kafana taktığın kilo boy gibi bir şeyler mi var?

İlçe takımının maçına git stres at kilo almamaya çalış spora başla.

İlçe takımının maçına git stres at kilo almamaya çalış spora başla.
Reis zaten Gençlerbirliği Alt yapısının eski kaptanıyım fiziksel olarak vücüdüm çok iyi durumda kondisyonumda güçlü gayet sğortifim mesele o değil

Gelecekte başarısız olmaktan mı korkuyosun şüphen ne?
Gelecekte dahil ama nasıl desem yani bir hata yaparsam yadırganırmışım gibi hissediyorum

Gelecekte dahil ama nasıl desem yani bir hata yaparsam yadırganırmışım gibi hissediyorum
İnsanlar her zaman hata yapar. Sende, bende, o, şu, bu hepimiz. Herkes hata yapıyor hayatta. Hata yapmayan insan yok. Ama hatalarından ders çıkaran insan da var. En basitinden hoca seni soru yapman için kaldırdı yanlış cevap verdin. Olabilir. Sonra başka bir soruya kalktın doğru yaptın. Ne yaptın? Hatanı düzelttin ve ders aldın. O yüzden korkma. Hata yap. Ama sonrasında telafi et.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı