Derdinizi yazın

Tek derdim şu anlık haftaya sınav haftası olduğu için şimdiden günde 4 - 5 saat matematik çalışmak. Onun dışında sınıfta 2 tane kız arkadaşım vardı, onlar tuhaf davranmaya başlayınca ben de rest çekip arkadaşlığımı bitirdim, ilk başlarda aynı sınıfta olduğumuz için hiç konuşmamak tuhaf geliyordu artık ona da alıştım.

Sınav haftası yaklaşıyor, eve geldiğimde zaten 7 saatim var onun 5 kadarı çalışmaya gidiyor bugünlerde. Kafam çok bozuk bu yüzden, sınav haftası geçince derdim kalmayacak.
Ha, bir de en yakın arkadaşım okul değiştirmişti geçen haftalarda. Sınıftaki diğer elemanlarla idare etmeye çalışıyorum ama eksikliği çok hissediliyor. Neyse, bayağı saçmaladım.

Her şeye çok çabuk sinirlenip etrafımdakilere zarar veriyorum (etrafımdakiler dediğimde sağımda solumda ne varsa vurup kırıyorum)

Çok gereksiz bir korkum var. Arkadaşlarım zamanında en çok bilgisayar virüslerini konuşuyolardı. Şimdi korku oldu bu. Korku + kaygı bozukluğu ile bilgisayarı açamaz hale geldim. Şimdi ise çözümü sadece bu forumda bulabiliyorum ki oda sakinleştiremiyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı