İnanmayanlar olmuş ama elektriksel problemler cidden çok sinir bozucu bir ara bende sorun yaşıyordum, oyunlar aşırı bulanıktı, denemediğim yol kalmamıştı, örneğin oyunda yoldaki çatlaklar, yerdeki yapraklar, detaylar vs aşırı bulanık, elektrik teli, ağaç uçları gibi yerler de aşırı tırtıklıydı oynadığım hiçbir oyundan gram zevk almıyordum, aynı anda psu, priz, dp kablo değiştirdim düzeldi, net olarak sorun şu diyemem ama kesinlikle elektriksel bir problem çok araştırmıştım bu konuyu. (Yaşadığım problem sürekli oluyordu fakat çok çok nadirde olsa düzeliyordu.) Ayrıca saçma gelebilir ama bilgisayarın performansı çok dalgalıydı, anlaması zor fakat çok detaycı biri olarak çok dikkatimi çekiyordu, bu dediklerimi değiştirdikten sonra stabilitenin düzeldiğini hissetmiştim. Bende senin gibi sürekli custom windows yüklüyordum, her gün farklı driver felan deniyordum, eziyet gibi. Son girilen entryleri okumadım ama çözemediysen güç kaynağını, prizini, görüntü kablonu değiştirmeni öneririm, özellikle psu kablonuda değiştir ayrıca kesinlikle prizin topraklama kontrolünü yaptır. Eğer evde topraklama yoksa elektrikçiler sadece bir tane prize manuel topraklama yapabiliyor diye biliyorum, kalorifer peteğine yada musluk bataryasına felan, bu konuda net değilim araştırman lazım.