Ders anlatmayan öğretmen

Hocanın kötü olması durumlarını bir çok kez yaşamıştım lisedeyken. Müdüre şikayet etseniz bile bir şey değişmiyor genelde devlet okullarında. Bir de bu hocaya gittiğinde hocanın tribini çekersiniz daha da kötüleşebilir. Bundan kurtulmanın yolları ya umursamayıp kendin çalışacaksın internet üzerinden vb. ya da sınıf/okul değişimi.
 
Hocam normal olsa dersi derste dinlediğim için tekrar ederken de zorlanmayacağım. Fakat adam hiç bir şey anlatmadı tek başıma fizik çalışmaya çalışıyorum. 120 yaprak aldığım fizik defteri yazı yazılmamış sıfır duruyor.
Artık tekrar için değil öğrenmek için YouTube kullanılıyor. YouTube gelişti o yönden
 
Bu kötü olmuş bizim fizik hocası 63 yaşında en azından dersi anlatıyor sesi iyi çıkmıyor ama idare edeceğiz YouTube ile bir şekilde oluyor.
 
Yarın fizik sınavım var ve hiçbir şey bilmiyorum. Fizik öğretmenimiz 50'li yaşlarda. Kitaptaki bir soruyu tahtaya yazıp 20 dakika sınıfı turluyor. Tabii o sırada sınıfta kıyamet kopuyor. 1 kere konu anlatmadı. Sadece soru çözüyor. Sınıf hakimiyeti 0 ya da umurunda değil diyebiliriz. Nasıl kurtuluruz bu hocadan? Onun yüzünden 10 anca alacağım sınavdan.
Var öyle öğretmenler. Şu an Eğitim Fakültelerinde yetişen materyal tasarımını, okul ve sınıf yönetimini, eğitim ve öğretim ilke ve yöntemlerini, stratejilerini, Bloom taksonomisini bilen ve yaparak yaşayarak öğreten öğretmenleri atama sınırlarında çürütüyorlar. Bunları da doyuramıyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı