Ders boş geçtiği için okula dava açılabilir mi?

Okulda ders boş geçtiği için dava açma hakkınız olduğunu düşünüyorsunuz, şu an boş bile olsa derstesiniz ve benim bildiğim derste telefon kullanmak yasak.
Bizim okul bunu sorun etmiyor. Derste hocalar izin verirse herkes istediğini yapıyor.

Telefonda not defteri yok mu?
Deneysel diyorum siz hala araştırmada kaldınız. Ne bu okul sevdanız?

Açarsınız da, yaşınız 18'den küçükse olmuyor diye biliyorum. Ayrıca arkadaş haklı. Okula eğitim almak için gidiyoruz ve eğitim vermiyorlarsa hakkını isteyebilir. Bu kötü bir şey değil.

Eğitim sistemini savunacak değilim. Fakat sandığınız kadar gereksiz bir kurum değil. Sevdamdan değil siz saçma düşünüyorsunuz.
İşime yarayacak dersler için haftada sadece 5-6 saat ayırmam gereken bir kurum bana zorla 40 saat ayırtıyor. Zamandan çalmak değil mi bu?

İşime yarayacak dersler için haftada sadece 5-6 saat ayırmam gereken bir kurum bana zorla 40 saat ayırtıyor. Zamandan çalmak değil mi bu?

Öyle. Fakat devlet böyle demiş, böyle olacak. Her bileği bükemiyoruz bildiğiniz gibi. Ben de mühendisim bana coğrafya boşuna verildi ama yapacak bir şey yok.

Bizim okul bunu sorun etmiyor. Derste hocalar izin verirse herkes istediğini yapıyor.

Hocam sizin dersiniz boş geçince eğitim hakkı falan bahsediyorsunuz ama iş telefon kullanmaya gelince hocalar izin veriyor oluyor. Hoca izin verse bile MEB izin vermiyor yalnız. Konu sizin işinize gelince hoca izin veriyor diyorsunuz. O zaman dersin boş olmasına da okul yönetimi izin vermiştir.

Hocam sizin dersiniz boş geçince eğitim hakkı falan bahsediyorsunuz ama iş telefon kullanmaya gelince hocalar izin veriyor oluyor. Hoca izin verse bile MEB izin vermiyor yalnız. Konu sizin işinize gelince hoca izin veriyor diyorsunuz. O zaman dersin boş olmasına da okul yönetimi izin vermiştir.
O zaman en başta bu sorunlar düzeltilsin. Madem yasak telefon kullanmak, hoca neden izin veriyor?

Ben eğitim sistemini savunmuyorum. Sadece dava açmak gereksiz bir şey. Hocaların sıkıntıları olabilir. Depremde zarar gören tanıdıkları vardır falan. Hocalar da insan.
O zaman en başta bu sorunlar düzeltilsin. Madem yasak telefon kullanmak, hoca neden izin veriyor?
Eğitim sistemimiz işte.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı