Ders çalışma isteği gelmiyor

Sana tavsiyem lisede kimseye takılma çünkü ortamlar çok boş ve kötü 14 15 16 yaşındaki insanlar eline sigara almış kendini bir şey sanıyor elinden geldiğince ortamlardan uzak kal.

Biliyorum bir de ben de sakin biriyim bu okulda bile beni bozmaya çalışan arkadaşlarım var.

Şimdi baktım istediğim bir lise var ortalama ile girilen ona girebilirim sanırım güzel de bir yer.

Sizce nitelikli lise olmazsa gelecekte işsiz kalır mıyım?
Nitelikli olsun olmasın işin içine büyük ihtimal üniversite girmezse işsiz kalırsın diye düşünüyorum, en üst liseler için istisna olabilir bir bilgim yok. Ha, kötü lisede okuyup iyi üniversite kazanman mümkün ama lise ortamından kötü etkilenmeyip çalışman çok önemli. Zamanında TEOG'dan 292 almışken 2021 YKS'de sayısal ilk bine girmiştim.

Nitelikli olsun olmasın işin içine büyük ihtimal üniversite girmezse işsiz kalırsın diye düşünüyorum, en üst liseler için istisna olabilir bir bilgim yok. Ha, kötü lisede okuyup iyi üniversite kazanman mümkün ama lise ortamından kötü etkilenmeyip çalışman çok önemli. Zamanında TEOG'dan 292 almışken 2021 YKS'de sayısal ilk bine girmiştim.
Ne güzel teşekkürler

Çalışmam bitti arkadaşlar Türkçe paragraf çözdüm.

Son düzenleme:
Günde 2-3 saat çalışsam okulda dinlesem dersleri evde de konu anlatımı dinleyip soru çözsem.
Onaylatma isteği. Net. Mesajım gereksiz görülür mü bilmiyorum ama demekten çok icraat göstermek gerekir. İstek gelmez zaten. Dersi herkes sevmez. İrade isteyen bir şey ve stres yapan bir sorumluluk. O strese dayanmak ayrı bir zor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı