Ders çalışma isteği yok

Kzylx1

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar, haftaya pazartesi sınavlarım var. Fakat zar zor ders çalışıyorum eğer düşük not alırsam bilgisayarım telefonum yasaklanacak. Ders çalışma isteğimi nasıl yerine getirebilirim abilerim ablalarım tavsiyelerinizi bekliyorum. Lise 1.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamlar, haftaya pazartesi sınavlarım var. Fakat zar zor ders çalışıyorum eğer düşük not alırsam bilgisayarım telefonum yasaklanacak. Ders çalışma isteğimi nasıl yerine getirebilirim abilerim ablalarım tavsiyelerinizi bekliyorum. Lise 1.
Hocam çok sıkıntı ya aynı duruma liseye ilk başladığımda da hissetmiştim tek çözüm kendinize belirli saatler belirlemek mesela bu gün 1 buçuk saat bilgisayar 45 dakika ders,yarın 1 saat 15 dakika bilgisayar 35 dk ders bunları bir hafta uygula ders çalışma isteğin gelecektir.

Hocam çok sıkıntı ya aynı duruma liseye ilk başladığımda da hissetmiştim tek çözüm kendinize belirli saatler belirlemek mesela bu gün 1 buçuk saat bilgisayar 45 dakika ders,yarın 1 saat 15 dakika bilgisayar 35 dk ders bunları bir hafta uygula ders çalışma isteğin gelecektir.
Teşekkürler hocam.

Benim notlarım düşük olmadığı halde rahat bırakmıyorlar. Ah normal Türk ailesi baskısı.
Güzel öğüt verdin ileride zengin olmayı düşünüyor musun?
Hocam o arkadaş zengin zaten Link adlı markanın sahibi?

Sevdiğin bir ders vardır elbet. Onunla başlarsın. Devamı gelir herhalde. Okula gidiyorsan yakın arkadaşlarınla da başlayabilirsin. Ailenin bir şeyleri yasaklaması hiç hoş değil. Rehber öğretmenlerden destek alabilirsin.

Bizim dershanedeki hoca bize şöyle diyor. Ders çalışamıyosanız bile otur çözmeye çalış 3 saat soru çözceksen çözemiyosan bile otur çözmeyi dene. Konu tekrarı yap ve çözmeyi dene en sonunda alışırsın. İnsanın kurulu düzeni olunca alışkanlığı olunca bırakamıyor. Ondan böyle oluyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı