Ders çalışmaktan nefret ediyorum

• Konuyu başlatan Wipk12
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 11
  • Görüntüleme 1.827

Wipk12

Centipat
Daha fazla  
Artık ders çalışmak istemiyorum ve ailem bu konuda çok katı. İleride büyüyünce ne tür işler yapacağımı bilmiyorum okumak istemiyorum. Okumadan nasıl güzel para kazanabilirim hiçbir fikrim yok.
Küçük yaştan beri bilgisayar üzerindeki programlara çok hakimim After Effects Blender veya Unity gibi programları çok çabuk kavrıyorum ileride oyun yapmayı planlıyorum ama üniversite okumadan nasıl yapabilirim hiç bilmiyorum.

Üniversite okumadan bir şirketin sizi işe alması çok nadir bir durum olacaktır, önceden başarılı bir projeniz olmalı ki şirket/oyun yapımcısı sizi işe almalı. Fakat ne proje geliştirebilcek bir bilgiye sahipsiniz ne de bir üniversite bitirmişsiniz. Neden kendinizi işe alasınız?

Üniversite okumadan bir şirketin sizi işe alması çok nadir bir durum olacaktır, önceden başarılı bir projeniz olmalı ki şirket/oyun yapımcısı sizi işe almalı. Fakat ne proje geliştirebilcek bir bilgiye sahipsiniz ne de bir üniversite bitirmişsiniz. Neden kendinizi işe alasınız?
Demek istediğim büyük bir şirketlere girip RDR2 gibi oyunlar yapmak değil kendi çapımda belki grupla küçük çapta geçim sağlayacak işler yapmak

Demek istediğim büyük bir şirketlere girip RDR2 gibi oyunlar yapmak değil küçük çapta geçim sağlayacak işler yapmak
Küçük çaplı işler dediğiniz artık indie oyun çapına kadar düşer hocam, detaylı düşünüyorsunuz ama bir o kadar detaysız. Şahsen en kötü 50 ortalamayla bile geçerek devam etseniz Üniversitede istediğiniz bölümü seçerseniz belki sizi bir tık daha heveslendirebilir, ama elbet Üniversite okuma hayaliniz yoksa Lise'yi bitirdikten sonra da istediğiniz bir işe girme imkanınız olacaktır. Okumamış adamı kimse bu devirde el üstünde tutmuyor. (Türkiye hariç)

Küçük çaplı işler dediğiniz artık indie oyun çapına kadar düşer hocam, detaylı düşünüyorsunuz ama bir o kadar detaysız. Şahsen en kötü 50 ortalamayla bile geçerek devam etseniz Üniversitede istediğiniz bölümü seçerseniz belki sizi bir tık daha heveslendirebilir, ama elbet Üniversite okuma hayaliniz yoksa Lise'yi bitirdikten sonra da istediğiniz bir işe girme imkanınız olacaktır. Okumamış adamı kimse bu devirde el üstünde tutmuyor. (Türkiye hariç)
Üniversite okumak tabiki isterim ama sınava da iyi bir yer kazanmak çok zor yani sorun okumakta değil ders çalışmakta kendimi zorlayamıyorum ders çalışma konusunda

Yazılım konusu internetten öğrenmeye başladım şu an deniyorum.

Yahu sen de hiçbir şey bilmeden, yapamadan şikayet ediyorsun. Hayır bir şey başarırsın ya da yol kat edersin o vakit diğer şeylerden şikayet edersin.

Bismillah ortada fol yok, yumurta yok okumak istemiyorum, oyun yapcam, para kazancam. Arada bir silkelenip, gerçek dünyaya geri dönüp durumunuzu birçok açıdan değerlendirin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı