EQUARIA
Hectopat
- Makaleler
- 5
Daha fazla
- Meslek
- Elektrik Elektronik Mühendisliği
18 yaşındayım üniversiteye hazırlanıyorum günlük 12 saat dersim var online onun haricinde de 7 saat ders çalışıyorum maksimum uyuduğum 4 saat kalan 1 saatte de yemek tuvalet gibi işlerimi yapıyorum derslerden çok sıkılınca ya da din vs. derslere girince burda takılıyorum. Hafta sonları çalıştığım saat 16-17 saatleri görüyor. Yani haline şükret ve hayatını yaşa ilerde zaten balkondan aşağı atlamak isteyeceksin ders çalışıp bunalmaktan. Haricinde her hafta pazartesi ve cumartesi günü online tyt-ayt oluyoruz. Merak eden varsa Ankara'nın en iyi özel okullarından birinin Fen Lisesi'nde okuyorum.Herkese selam. Biraz içimi dökmek istiyorum. Ben hayattan çok sıkıldım. Sabahın 8'den 13'e kadar bilgisayar başında ders dinlemekten yoruldum. Gözlerim acıyor artık. Ha oyun oynarken de 5-6 saat bakıyorsun derseniz en son adam akıllı 6. sınıfta oyun oynamışımdır. Neyse dersler bitiyor 1 saat sonra yine ders çalışıyorum ama isteyerek değil çünkü sıkıldım Almanya'daki kuzenim 16 yaşında gezmekten başka bir şey yapmazken ben burada sabahtan akşama kadar masa başında ders çalışmaya çalışıyorum. Hafta sonları arkadaşlarla Discord'a giriyoruz 5 kişiyiz 4'ü Minecraft oynarken benim bilgisayarım çok kotu olduğu için oynayamıyorum. Tek aktivitem uyumak dizi izlemek ders çalışmak. Ot gibi yaşıyorum. 16 yaşında birinin yaşamı bu olmamalı. Bu olmamalı.