Dershane cidden boş geçiyor

Liseden sonra böyle oldum hocam herkesi tehlikeli sanıyorum korkuyorum.

Meslek lisesine gidenlerin büyük kısmının amacı öğrenmek değil. Ortaokulda ders çalışmayıp sorun çıkaranların çoğu meslek lisesine düşüyor. O tarz insanlar bayağı problemli ama çoğu büyüdüğünde o tavrı bırakıyor ustam. Kimse sizi yetiştin iken o tarz tavırları sergileyemez. Mahkemeye verirsiniz sürünür kuyruğu bir yerine kaçar o kadar diyeyim. Yani korkmanız gereksiz ama sizi anlıyorum. Meslek lisesi çıkışlı tanıdığım 1 kişi vardı 1 sene evden çıkmadı. Aynı dershanede öğrenciydik dershane çok iyi olmasına rağmen kimse onu ezmemesine rağmen o psikolojiden çıkamadı derslere 2-3 ay gelmedi en son dershanenin müdürü ailesine paralarını geri verdi. Ama çocuğu ben tekrar gördüğümde o durumu atmıştı konuşmuştuk psikolojik destek almış. Psikolojik destek almakta kötü bir şey değil her insan travma yaşıyor ama hayatınıza engel olmamalı bu durum bunun çözümü için aldığınız destek ileride hayatınızı çok olumlu bir anlamda etkileyecekse kullanmalısınız. Gideceğiniz yer çok önemli sizi anlayacak dinleyecek bir yer olması lazım. Ben 5 farklı psikologdan destek aldım çok faydaları dokundu ama gittiğim psikologların 2'si çok iyiydi 2 tanesi ortalama 1'i ise çok kötüydü.

Sporda korku konusunda büyük fayda sağlar spora başlamınızı öneririm. Bir iş yerine girip çalışıp gelir elde etmeye başladığınızda kendinize güveniniz artar. Sizi de kimse aşağı göremez sizi bu hayatta iyi şeyleri hak ediyorsunuz.
 
Yaşadığın şeyin aynısını bu sene yaşıyorum, dershane o kadar verimsiz geçiyor ki bu konu da ailemi karşıma aldım bayağı yorsa da neticesinde bana bıraktılar. bu konuda para boşa gidiyor diye düşünürsen vicdan azabı çekersin artık parayı geri alma şansın olmadığına göre verim aldığın dersler harici seni yorar enerji ve zaman israfı olur YouTube'da istediğin kadar hoca var sıkıntı çekmezsin.
 

Geri
Yukarı