Dershanede zorbalık yaşıyorum

Kavgadan korkuyorsan maalesef ki zorbalık görmeye mahkumsun. Konu sahibi demek ki dışarıdan bakıldığında kendini ezdirmiş ve bu durumu anlayanlarda zorbalık yapmış. Dövüş bilinmese bile insanları korkut. Kendini ezdirirsen zorbalık görmeye mahkum birisisindir.
Hocam aslında arkadaş çevresi geniş olsa 7-8 kişi gitseler sıkıştırsalar birşey yapabilirler belki ama ben böyle tiplerin de tek dolaşacığını düşünmüyorum.

İçki içirecekti zorla yüz kere dedim içmem diye zorladı.

Aga sen 50 kuruşluk dershaneye falan mı gittin.

Hocam aslında arkadaş çevresi geniş olsa 7-8 kişi gitseler sıkıştırsalar bir şey yapabilirler belki ama ben böyle tiplerin de tek dolaşacığını düşünmüyorum.

Bu tipler genelde arkası sağlam olan arkasına güvenen tiplerden. Kolay kolay mücadele edilmez bunlara. 2 laf söylersen 100 kişi yığacak tipler. Ama altın kural bilinmeli. Bu çocuğu bir yerde sıkıştırıp haddini bildirmek gerekiyor. O çocuk bunu rezil etmiş. Bu çocukda onu en ağır şekilde herkesin ortasında rezil etsin.

Belediye'nin bedava kursları falansa olabilir hocam. Arkadaş konuyu açıp kaybolmasa yardımcı olabilirdik aslında.

Bu tipler genelde arkası sağlam olan arkasına güvenen tiplerden. Kolay kolay mücadele edilmez bunlara. 2 laf söylersen 100 kişi yığacak tipler. Ama altın kural bilinmeli. Bu çocuğu bir yerde sıkıştırıp haddini bildirmek gerekiyor. O çocuk bunu rezil etmiş. Bu çocukda onu en ağır şekilde herkesin ortasında rezil etsin.
Keşke yapabilse hocam ancak arkadaş belirtmiş zaten.

Bizim ortaokulda bir çocuk vardı sürekli milleti bir yere çekip hikaye anlatıyordu. Dinlemezse laf sokmaya çalışıyor, lafı sokamazsa tehdit ediyordu. Boş bulunduğu anda zarar verilecek hassas neresi varsa göz kulak... Hepsine dalıyordu. Çantasında bıçak bulunduruyordu(arkadaşlarıma göstermiş). Zamanında elimde şişe patlatmıştı. Müdüre gittim hocaya söyledim bir şey olmadı. Neymiş efendim kınama cezası varmış zaten.

Bizim ortaokulda bir çocuk vardı sürekli milleti bir yere çekip hikaye anlatıyordu. Dinlemezse laf sokmaya çalışıyor, lafı sokamazsa tehdit ediyordu. Boş bulunduğu anda zarar verilecek hassas neresi varsa göz kulak... Hepsine dalıyordu. Çantasında bıçak bulunduruyordu(arkadaşlarıma göstermiş). Zamanında elimde şişe patlatmıştı. Müdüre gittim hocaya söyledim bir şey olmadı. Neymiş efendim kınama cezası varmış zaten.

Hocam şişe patlattı diye müdüre söylemeniz garip zaten. Kendinizi ezdirmeyin kimse size zorbalık yapmaz.

Hocam şişe patlattı diye müdüre söylemeniz garip zaten. Kendinizi ezdirmeyin kimse size zorbalık yapmaz.

Bana zaten zorbalık yapan olmadı. Bir kere yapıldı hocaya söyledim bir daha yapmadılar (bu olayda ise tek kişi olan bana karşı 3-4 kişi laf atışması oldu) ama onun bu olayla bir alakası yok. Burada bu çocuktaki mesele şişe patlatması değildi. Sürekli insanlara zarar vermesiydi. Şişe patlatmadan birkaç gün önce sınıftaki zihinsel engelli çocuğun küfür etmesini bahane ederek gözüne yumruk atmıştı. Çocuğun gözü şişmişti (engelli çocuk). Başka birisinin kafasına durup dururken yumruk atmıştı onunla aynı fikirde olduğu için. Kimse sevmiyordu zaten bu çocuğu. Neyse geçti gitti.

Arkadaşlar onca zorbalık yetmiyormuş gibi dershanedede çıktı başıma, babamın dediği bir laf vardı her yerde çıkar diye burada da çıktı,

Yahu kardeşim adam pisliğin teki her şey var aklınıza ne gelirse, geçen geldi çıkışta zorla kolumdan tuttu bırak falan dedim yok sert de tutuyor az kalsın içki içirecekti zorla yüz kere dedim içmem diye zorladı. Tabii ki de içeremedi. Ben de hemen boşluk buldum fırladım, telefonda da tehditler savuruyor ben orada bir an bırakmasaydım sen naneyi yemiştin bu akşam gibisi,

Bugün de geldi yine aynısını yaptı tuttu kolumdan bu sefer bak çocuk bırak dedim kavga çıkartacaktım az kalsın. Bir anda çekti kolumdan düştüm yere, onca kızın erkeğin içinde rezil oldum, yerde sürükleyip tuvalete götürdü kalkamadım da, (güçsüz olduğum için sinirlenmeden bana güç gelmiyor e kollar da zayıf ince haliyle),neyse elime çanta verdi bekle dedi hemen bırakıp son sürat kaçtım, yarın gene dershane var yine aynı terane olacak hani ne yapabilirim, böyle zorbayı ilk defa gördüm, beterin beteri varmış, hadi lisede, el şakaları olsun, sözlü olsun dalga geçme olsun, ama biri böyle zorla kolumdan tutupta hiçbir şey yaptırmadı, ne yapayım rehberliğe şikayet etsem çok mu küçük dururum hadi şikayet ettim dışarıda yine tutacak bu vicdansız, hatta başlarda şehir dışına falan çıkalım diyordu sanırsam zorla öyle planlar yaptıracak ya da daha beteri. Hani neden ben ya neden ben, efendi adamım ben kimseye zararım dokunmaz. Böyle pislik serseriler benimi bulacak ömür boyunca.

Veya yine beni tutarsa kolumdan veya herhangi bir yerimden nasıl kurtulabilirim?

Basit zorbalıkları herkes yaşamıştır ama bu kadarına da pes. Ulan adama içki içirmeye çalışmak ne? Velin olsam gidip ağzını burnunu kırardım o çocuğun. Veline anlat bu durumu ve dershane hocasıyla konuş. Dershanede disiplin yoktur fakat ahır da değil orası bilmesi lazım.

Beleş alkole hayır deyip bir de gelip zorbalıga ugruyorum diyosun.

Alkol çok güzel bir şey sanki. İçin hocam siz protein kasları geliştirir.

Basit zorbalıkları herkes yaşamıştır ama bu kadarına da pes. Ulan adama içki içirmeye çalışmak ne? Velin olsam gidip ağzını burnunu kırardım o çocuğun. Veline anlat bu durumu ve dershane hocasıyla konuş. Dershanede disiplin yoktur fakat ahır da değil orası bilmesi lazım.

Alkol çok güzel bir şey sanki. İçin hocam siz protein kasları geliştirir.
Başka çaresi yok zaten hocam. Umarım olumlu bir sonuç alır arkadaş.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı