Dershaneye gidilir mi?

itskaarina

Picopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, ailem beni zorla dershaneye yazdırmak istiyor. Bu dershanede tam olarak ne yapılıyor? Okuldaki gibi bir sistem mi var? 40 dakika ders, 10 dakika mola şeklinde mi ilerliyor? Mesela ben dersi anlatan hocayı sevmezsem dersi dinlemiyorum, böyle bir kişiliğim var. Babam da "Param boşa gidecek senin yüzünden" diyerek bana baskı uyguluyor.

Arkadaşlar, ailem beni zorla dershaneye yazdırmak istiyor. Bu dershanede tam olarak ne yapılıyor? Okuldaki gibi bir sistem mi var? 40 dakika ders, 10 dakika mola şeklinde mi ilerliyor? Mesela ben dersi anlatan hocayı sevmezsem dersi dinlemiyorum, böyle bir kişiliğim var. Babam da "Param boşa gidecek senin yüzünden" diyerek bana baskı uyguluyor.

İstek varsa gidilir. Ama içinde o istek yok gibi.

İstek varsa gidilir. Ama içinde o istek yok gibi.
Ondan değil ben hep YouTube'da ki hocaların anlatmasına alıştım istediğim zaman durdurup çalışıyorum. Dershanede onu yapamam herhalde kendimi çok iyi tanıyorum hocayı sevmez isem dersini asla dinlemiyorum babam da bana öyle baskı yapıyor ki görmeniz lazım. 2.mezun senem bu sene kazanamaz isen seni üniversiteye falan göndermeyeceğim falan diyor birde bugün sorduğumuz dershane ücretleri cidden yüksekti babam beni herkesin içinde azarladı gururum kırıldı orada ondan pek istemiyorum. Ama kendim de evden çalışabilen birisi değilim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı