Dershaneye gidilmeli mi?

• Konuyu başlatan crnkbr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 15
  • Görüntüleme 1.084
Deneme için kesin yazılacağım dershaneye. Yazılmışken onu da halledeceğim karar verebilirsem.

Teşekkür ederim tavsiyeniz ve motivasyonunuz içinn.

Yazılmayıp deneme için bir süre verebilme ihtimalini sorun, sonra çıkarsanız %10 en azından çıkış ücreti istiyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bence gereksiz masraf.
Ben de öyle düşünüyordum fakat böyle gidersem diye endişelerim de var geç olmadan karar vermeliyim. Geleceğim söz konusu ve hem ailem dolayısıyla hem psikolojik açıdan başka şansım yok.

Denemesi için yazılmanız bence yeterli olacaktır. 20-22 sene önce olsaydı dershane desteği alın derdim ancak teknoloji çağındayız ve YouTube gibi de bir kaynak var. YouTube'dan faydalanabilirsiniz, çok çok iyi ders anlatan hocalar bulunuyor. Vaktinizi de verimli kullanmış olursunuz.
Evet öyle. Yıllık planı kafamda düzenlemiştim zaten. Uygulayabilsem güzel olacak.

Yazılmayıp deneme için bir süre verebilme ihtimalini sorun, sonra çıkarsanız %10 en azından çıkış ücreti istiyorlar.

Anladımm teşekkürler.

Ben de öyle düşünüyordum fakat böyle gidersem diye endişelerim de var geç olmadan karar vermeliyim. Geleceğim söz konusu ve hem ailem dolayısıyla hem psikolojik açıdan başka şansım yok.

Bende ilk defa gireceğim sınava açık lisedeyim ve dershaneye gitmiyorum disiplin olduğunda şeker gibi oluyor zaten hedefiniz varsa otomatik çalışıyosunuz. Ayrıca şu an dershaneye giden arkadaşlarımdan çok daha öndeyim dershane bana ayak bağı olurdu sadece.

Başarılar bu arada.

Bende ilk defa gireceğim sınava açık lisedeyim ve dershaneye gitmiyorum disiplin olduğunda şeker gibi oluyor zaten hedefiniz varsa otomatik çalışıyosunuz. Ayrıca şu an dershaneye giden arkadaşlarımdan çok daha öndeyim dershane bana ayak bağı olurdu sadece.

Başarılar bu arada.
Teşekkür ediyorum görüşün için. Sana da başarılarr.

Umarım uygulayabilirsiniz, kolay gelsin. 🙏 Aklınıza takılan bir soru olursa konusunu açarsınız.
sağ olunn

Technopat Haberler

Geri
Yukarı