Dershaneye gitmeden açık öğretime gitmek mantıklı mı?

Dershaneye gitmek tabii ki oldukça yararlı olur fakat "Dershaneye gitmeden üniversite kazanılabilir mi?" sorusu saçma olur, insan kendine güvenip fazlasıyla çalıştıktan sonra herşeyi başarabilir.
Anlıyorum peki açık öğretime geçmem mantıklı olur mu?
Muhtemelen okulda doğru düzgün ders işlenmiyordur, bu durumda şimdiden açık öğretime geçmek sizin için daha iyi olabilir.

@mrht1234, komik olanın ne olduğunu söyler misin? Belki sayende farklı bir bakış açısı kazanırım.

Dershaneye gitmek tabii ki oldukça yararlı olur fakat "Dershaneye gitmeden üniversite kazanılabilir mi?" sorusu saçma olur, insan kendine güvenip fazlasıyla çalıştıktan sonra herşeyi başarabilir.

Muhtemelen okulda doğru düzgün ders işlenmiyordur, bu durumda şimdiden açık öğretime geçmek sizin için daha iyi olabilir.
Doğru düzgün değil hiç işlenmiyor aslında sadece oturuyoruz aileme bu durumu söyledim fakat bana karşılar çok kötü bir durumdayım 2 senemin boşuna gitmesini istemiyorum.

4 ayım kaldı 11.Sınıfın bitmesine seneye de staj var yani boş değilim çalışmak için ne önerirsiniz açığa geçmeli miyim? Yoksa o diplomayı ve işyeri açma belgesini mi almalıyım?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı